villi
Member
Αχ και τι μου θυμίζεις...παλιές καλές εποχές...φοιτηταριό,ξεγνοιασιά και το καλύτερό μου καλοκαίρι στην κουκλίστικη Αμοργό!!!Το λατρεύω αυτό το νησί!!!
Όντως πανεύκολο!Το έφτιαξα σήμερα και σε λίγο θα το τσακίσω αναπολώντας την αγαπημένη Αμοργό!!!To γλυκό λέγεται μπανόφι (από το μπανάνα και coffee) το τσάκισα κι εγώ δεόντως και είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή του.
καλησπέρα,
διάβασα το άρθρο σου και πραγματικά ενθουσιάστηκα με αυτά που γράφεις για το νησί.σκεφτόμαστε με την κολλητή μου να παμε εκεί φέτος διακοπές.έχεις να μας προτεινεις καποια ενοικιαζομενα δωμάτια?κ αν ναι σε ποια περιοχη?να σε ενημερωσω οτι ειμαστε 23 και θα θελαμε καπου που να εχει και λιγο νυχτερινη ζωη!!ευχαριστω...
καλησπέρα,
διάβασα το άρθρο σου και πραγματικά ενθουσιάστηκα με αυτά που γράφεις για το νησί.σκεφτόμαστε με την κολλητή μου να παμε εκεί φέτος διακοπές.έχεις να μας προτεινεις καποια ενοικιαζομενα δωμάτια?κ αν ναι σε ποια περιοχη?να σε ενημερωσω οτι ειμαστε 23 και θα θελαμε καπου που να εχει και λιγο νυχτερινη ζωη!!ευχαριστω...
Εγώ είχα μείνει Αιγιάλη το 2009 και είχα περάσει ωραία, αλλά εαν ξαναπήγαινα θα έμενα Χώρα. Στην Χώρα έχει περισσότερο το Κυκλαδίτικο στυλ και εαν μενεις Αιγιαλη η διαδρομή το βράδυ είναι λίγο περίεργη.Καλώς σας βρήκα παιδιά!
Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.Ελπίζω να μοιραστουμε πολλές ταξιδιωτικές ιστορίες.
Λοιπόν...Σκεφτόμαστε να κατσουμε 5 μέρες περίπου λεμε να μείνουμε Αιγιάλη και να νοικιάσουμε αυτοκίνητο αλλά δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται με τις τιμες.