escursione
Member
Το Στρασβούργο είναι πανέμορφο και σου προτείνω να μείνετε εκεί και μιας και θα έχετε αυτοκίνητο να κάνετε μονοήμερη στο Κόλμαρ και σε 2-3 Αλσατικά χωριά όπως πχ Ribeauville, Riquewihr, Kaysersberg. Σχετικά με το Φράιμπουργκ μιας και θα βρίσκεστε στην περιοχή αξίζει να το δείτε να δοκιμάσετε και τοπική μπύρα αν σας αρέσουν... στις 2-3 μπυραρίες στο κέντρο της πόλης και να ανεβείτε και στο Μέλανα δρυμό στο Triberg με τον καταρράχτη και τους κούκους καθώς και τη λίμνη Titisee.Μηπως το Φραιμπουργκ ειναι υπερβολη?Μηπως να βαλω διαμονη σε Αλσατικα χωρια και να βαλουμε το Στρασβουργο μονοημερη?
Για διαμονή εγώ έχω μείνει 2 φορές στη Χαιδελβέργη στο οικονομικό ibis Heidelberg Hauptbahnhof Hotel που βρίσκεται στο σταθμό και έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος.
Στο Στρασβούργο στο κεντρικό σε πολύ βολική τοποθεσία ibis Styles Strasbourg Centre Petite France και έμεινα πολύ ευχαριστημένος.
Στο Φράιμπουργκ στο σταθμό 10 λεπτά από το ιστορικό κέντρο Novotel Freiburg am Konzerthaus πάρα πολύ καλό ξενοδοχείο
Last edited: