Και σε εμενα ετυχε το ιδιο,μου αλλαξαν την ωρα της πτησης μου, 11 ωρες αργοτερα,εκανα αιτημα για επιστροφη χρηματων και μου τα επεστρεψαν παραδοξως. Εαν στο email αναφερεται η επιστροφη χρηματων (για αλλαγες ωρες 3 ωρων και πανω) και δεν σε βολευει αυτη η αλλαγη ωρας, πατα πανω στο λινκ που σου παραθετει. Εαν παλι σε βολευει η αλλαγη της ωρας,κομπλε.Τα ίδια και σε μένα.
Έκανα κράτηση πριν περίπου ένα μήνα για Δεκέμβριο προς Βουδαπέστη. Αρχικά μου ήρθε e-mail πως πρέπει να πληρώσω 8 ευρώ ανά άτομο ανά πτηση για έξτρα χειραποσκευή και προτεραιότητα. Μετά από κάποιες μέρες μου ήρθε νέο e-mail που ενημέρωνε ότι λόγω του ότι η κράτηση έγινε πριν βγουν οι νέοι κανόνες, μου κάνουν δώρο τη χειραποσκευή.
Εδώ έρχεται όμως και η παγίδα. Ενώ αρχικά η πτήση επιστροφής ήταν στις 19:45, ξαφνικά σήμερα είδα ότι έχει αλλάξει και έχει γίνει 11:25.
Τι κάνω σ αυτή την περίπτωση;
Ναι το ίδιο μου είχε συμβεί κι εμένα...μετά από 4-5 μέρες που το είδα,μου έστειλε η Ryan το ενημερωτικό mail για αλλαγήΤι σημαινει οταν απο σημερα στην εφαρμογη βλεπω αλλη ωρα πτησης, αλλα η Ryan στο δρομολογιο της εχει ακομη την αρχικη ωρα?
Οτι ερχεται αλλαγη?
Ειπα να δωσω φετος μια ευκαιρια γιατι περσι που κλεισαμε μια πτηση πηγε καλα.Και επειδή μου έβαλες ιδέες paefstra μπήκα να τσεκαρω και τις δικές μου... επίσης μου έχει αλλάξει μια πτήση ( σε ώρα που δεν με εξυπηρετεί εννοείται και σκοτώνει όλο το ταξίδι) Ενημέρωση δεν έχει υπάρξει ακόμη..ημαρτον η Ryan
Καλά, και aegean τα ίδια κάνει. 3/4 από πέρσυ με αλλαγή ώρας. Βέβαια μερικές φορές ήταν μόνο για λίγα λεπτά. Αλλά μια χαρά παίρνεις τα χρήματά σου πίσω αν το έχεις μετανιώσει ή κάτι έχει προκύψει.Update : 4 στις 4 αλλαγμενες για τον Απριλη, μολις ειδα και την τελευταια.
Τετοιο ρεκορ ουτε η Wizz που εχει κανει ΤΑ καραγκιοζιλικια.