• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αλλαγη αεροδρομιου

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εχει η Αλιταλια μια πολυ καλη τιμη 160 ευρω για Μαδριτη,αλλα γραφει αλλαγη αεροδρομιου ...φτανεις Μαλπενσα δηλ και μετα η πτηση για Μαδριτη φευγει απο καποιο αλλο (δε θυμαμαι ονομα τωρα ) ή το αναποδο τελοσπαντων.
Αυτο τι σημαινει?Η διαρκεια του στοποβερ ειναι 3,30 ωρες.Θα φροντισει η εταιρεια να υποθεσω για τη μεταβαση στο αλλο αεροδρομιο?
Ευχαριστω πολυ.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Για πότε τα βλέπεις; Γιατί εγώ βλέπω ότι η πτήση ATH-MAD γίνεται μέσω Ρώμης, Fiumicino χωρίς αλλαγή αεροδρομίου και στην τιμή που είπες.

LULLU

Member
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
Εχει η Αλιταλια μια πολυ καλη τιμη 160 ευρω για Μαδριτη,αλλα γραφει αλλαγη αεροδρομιου ...φτανεις Μαλπενσα δηλ και μετα η πτηση για Μαδριτη φευγει απο καποιο αλλο (δε θυμαμαι ονομα τωρα ) ή το αναποδο τελοσπαντων.
Αυτο τι σημαινει?Η διαρκεια του στοποβερ ειναι 3,30 ωρες.Θα φροντισει η εταιρεια να υποθεσω για τη μεταβαση στο αλλο αεροδρομιο?
Ευχαριστω πολυ.
.
Η εταιρεία δεν θα φροντισει για τη μεταφορα.. Μονη σου βγαζεις εισητηριο( πριν απο πολυ καιρο ειχε 12 ευρω)παιρνεις το λεωφορειο και πας . Υπαρχει παντα συνδεση Μαλπενσα_Λινατε..

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εμένα μου έτυχε πριν μερικούς μήνες να κλείσω πτήση με αλλαγή αεροδρομίου από αφηρημάδα (no comment), αν και με άλλη εταιρεία (British), και φυσικά πλήρωσα και έκανα μόνη μου την αλλαγή αεροδρομίου. Αλλά και όσοι γνωστοί μου έχουν κάνει το ίδιο με ποικίλες εταιρείες, σε όλες τις περιπτώσεις κανόνισαν μόνοι τα της μεταφοράς. Νομίζω ότι όταν κάνεις την κράτηση το γράφει κάτω με ψιλά γράμματα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

Βέβαια, όταν η εταιρεία σου βγάζει στην αναζήτηση το option της πτήσης με αλλαγή αερολιμένα, ουσιαστικά "επικυρώνει¨το γεγονός ότι το περιθώριο μεταξύ των πτήσεων είναι αρκετό για να κάνεις την μεταφορά. 3μιση ώρες είναι σχετικά καλός χρόνος.

Προσωπικά νομίζω ότι η αλλαγή αεροδρομίου σπάνια συμφέρει, τόσο χρηματικά όσο και από άποψη άγχους.

Επίσης, στον γκισέ του check-in μου διευκρίνιζαν συνέχεια ότι πρέπει να παραλάβω τις αποσκευές μου και μετά να ξανακάνω check-in στο άλλο αεροδρόμιο. Μου φαινόταν πολύ obvious, αλλά για να το τονίζουν έτσι προφανώς πολλοί θα την έχουν πατήσει!

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Για πότε τα βλέπεις; Γιατί εγώ βλέπω ότι η πτήση ATH-MAD γίνεται μέσω Ρώμης, Fiumicino χωρίς αλλαγή αεροδρομίου και στην τιμή που είπες.
Χτες το skyscanner μου εβγαλε την επιστροφη απο Φιουμιτσινο οπως το λες και τον πηγαιμο με αλλαγη αεροδρομιου απο Μιλανο-Μαλπενσα κ ενα αλλο ονομα αεροδρομιου που δεν το θυμαμαι.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Εμένα μου έτυχε πριν μερικούς μήνες να κλείσω πτήση με αλλαγή αεροδρομίου από αφηρημάδα (no comment), αν και με άλλη εταιρεία (British), και φυσικά πλήρωσα και έκανα μόνη μου την αλλαγή αεροδρομίου. Αλλά και όσοι γνωστοί μου έχουν κάνει το ίδιο με ποικίλες εταιρείες, σε όλες τις περιπτώσεις κανόνισαν μόνοι τα της μεταφοράς. Νομίζω ότι όταν κάνεις την κράτηση το γράφει κάτω με ψιλά γράμματα, αλλά δεν είμαι και σίγουρη!

Βέβαια, όταν η εταιρεία σου βγάζει στην αναζήτηση το option της πτήσης με αλλαγή αερολιμένα, ουσιαστικά "επικυρώνει¨το γεγονός ότι το περιθώριο μεταξύ των πτήσεων είναι αρκετό για να κάνεις την μεταφορά. 3μιση ώρες είναι σχετικά καλός χρόνος.

Προσωπικά νομίζω ότι η αλλαγή αεροδρομίου σπάνια συμφέρει, τόσο χρηματικά όσο και από άποψη άγχους.

Επίσης, στον γκισέ του check-in μου διευκρίνιζαν συνέχεια ότι πρέπει να παραλάβω τις αποσκευές μου και μετά να ξανακάνω check-in στο άλλο αεροδρόμιο. Μου φαινόταν πολύ obvious, αλλά για να το τονίζουν έτσι προφανώς πολλοί θα την έχουν πατήσει!
Απ ο,τι μου λετε δεν εξυπηρετει και πολυ ,ειδικα αν δεν εχεις ξαναπαει και δεν ξερεις τα κατατοπια τα ΜΜΜ ,εχεις και ενα σχετικο αγχος να τα προλαβεις.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Απ ο,τι μου λετε δεν εξυπηρετει και πολυ ,ειδικα αν δεν εχεις ξαναπαει και δεν ξερεις τα κατατοπια τα ΜΜΜ ,εχεις και ενα σχετικο αγχος να τα προλαβεις.
Ναι, για να μην μιλήσω για το άγχος τυχόν καθυστέρησης της πτήσης. Θυμάμαι στην 1η πτήση της επιστροφής αργήσαμε λίγο να προσγειωθούμε λόγω traffic και είχα αγχωθεί τρελά για το αν θα μου φτάσει ο χρόνος να πάρω την αποσκευή μου, αλλάξω αεροδρόμιο, ξανακάνω check-in, ξαναπεράσω έλεγχο. Έβρεχε και απίστευτα, εφιάλτης!

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Χτες το skyscanner μου εβγαλε την επιστροφη απο Φιουμιτσινο οπως το λες και τον πηγαιμο με αλλαγη αεροδρομιου απο Μιλανο-Μαλπενσα κ ενα αλλο ονομα αεροδρομιου που δεν το θυμαμαι.
λογικά Linate ;)

efi.hania

Member
Ταξίδι-Όνειρο
papua
Βέβαια, όταν η εταιρεία σου βγάζει στην αναζήτηση το option της πτήσης με αλλαγή αερολιμένα, ουσιαστικά "επικυρώνει¨το γεγονός ότι το περιθώριο μεταξύ των πτήσεων είναι αρκετό για να κάνεις την μεταφορά.
δεν επκυρωνει τιποτα.ενω μπορει να το πουλα σαν ενα εισητηριο.fix route απο το site της εταιριας μαλιστα,αγοραζεις το εισητηριο καλα καλα και μετα απο 2-3 μερες σου στελνουν μαιλ ''παρακαλω επικοινωνηστε με την αερ.εταιρια για μια αλλαγη που εχει γινει για την ταδε πτηση σας....''

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Μπα δεν το βλεπω ..ο χρονος ειναι περιορισμενος .
Δεν θα επιλεξω την αλλαγη αεροδρομιου ...ασε να προσεχω για να εχω καλυτερα.Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom