vaggelakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- salzburg?!
Εχω κλεισει για βερολινο το τελευταιο σαββατοκυριακο του μαιου υστερα απο προσφορα της αιγαιου για 2 ατομα με το airtickets στα 207ευρω με επιστροφη και οι 2.Παρασκευη 19.10 θα πεταγαμε και επιστροφη κυριακη απο εκει στις 22.00 το βραδυ(οι ωρες ηταν και ο λογος που το εκλεισα γιατι εβγαινε ενα ΣΚ καθαρο). Και ξαφνικα βλεπω τυχαια οτι εχουν αλλαξει οι ωρες και εχουν γινει απο 19.10 πηγε 20.00(οκ με αυτο) , αλλα επιστροφη το πρωι της κυριακης πτηση απο εκει στις 6.50 αν ειδα καλα....!!!!!Τι κανω τωρα? Εχει κανεις καμια εμπειρια?Πηρα airtickets και μου ειπαν θα παρουν την αιγαιου και θα μου πουν αυριο?Μου ανεφερε κατι για την επομενη μερα(Δευτερα) αλλα ημουν αρνητικος επειδη ειναι εργασιμη κτλ. Ασε που εχω παρει στο λαιμο μου και αλλο ενα ζευγαρι αλλα και εχω κλεισει και το ξενοδοχειο και αυτο μεσα απο προσφορα για παρασκευη-Σαββατο(το εχω αναφερει σε αλλο ποστ το ονομα του).Ειμαι μες την αγωνια.Αν δεν ηταν οι ωρες να βολευουν δε θα το εκλεινα.Καλα αλλαζουν και οτι γινει γινει. Ασε που θα μου το ελεγαν?