getxowoman
Member
Εχει κανεις εμπειρια απο αλεξιπτωτο πλαγιας,κοινως παραπεντε; Με ενδιαφερει να τις διαβασω γιατι σκεφτομαι να παρακολουθησω καποια μαθηματα.
Εχει κανεις εμπειρια απο αλεξιπτωτο πλαγιας,κοινως παραπεντε; Με ενδιαφερει να τις διαβασω γιατι σκεφτομαι να παρακολουθησω καποια μαθηματα.
σας συμβουλευω μη παιζετε με τετοια εγχειρηματα...
εχετε οικογενειες,ικανοποιητικο οικονομικο υποβαθρο γενικα μια ποιοτικη ζωη.
γιατι να τα χαλασετε ολα?
ειναι τοσο απροβλεπτο τοσο ασταθες,ενα καθοδικο ξαφνικα και μπορει να σας τσακισει σα κλαρακι.
τα παραδειγματα πολλα.
εγω προσωπικα το απορριπτω....
τα καθοδικά δεν τα αντιμετωπίζεις μόνο σε αγώνες σοφία
άλλο να κάνεις με εκπαιδευτή και άλλο μόνος καποιος αρχάριος μην τα μπερδέυουμε τα πράγματα .
το παραπέντε όσο έυκολο δείχνει τόσο τεχνικό και ΄"υπουλο " είναι .
η getxo έχει γράψει ελευθέρας άλμα το παραπέντε θα τις φανεί παιχνιδάκι !!!!!!!!!!!!!
Ε, λοιπόν, κι εγώ γι αυτό το εγκατέλειψα, παρόλο που μου άρεσε πολύ κι ύστερα από αρκετές πτήσεις από Κιθαιρώνα και Μεγάλο Πεύκο...τα πάντα είναι θέμα πεπειραμένου και υπεύθυνου εκπαιδευτή. Όταν βλέπεις πως, ενώ όλες οι υπόλοιπες σχολές ακυρώνουν και φεύγουν λόγω κακών καιρικών συνθηκών, εσύ μένεις, κι όχι μόνο, αλλά αρχάριοι και έμπειροι, καινούργιοι και παλιοί πετάνε όλοι μαζί, τότε είναι καιρός να το ξανασκεφτείς...Ως εμπειρία πάντως, είναι συγκλονιστική...Λέγοντας αυτα, δεν μπορώ να ξεχάσω μια μέρα που είχαμε ανέβει για εκπαίδευση και όμως είχε ισχυρό ρεύμα αέρα. Ο εκπαιδευτής μας αποφάσισε να ακυρώσει την πτήση, ο βοηθός εκπαιδευτή όμως επέμεινε ότι αφου είχαμε κάνει τον κόπο, ας δοκίμαζε μονάχα εκείνος. Πράγματι ετοιμάζεται για απογείωση, και όπως φουσκώνει το παραπέντε, τον παιρνει μια ριπή ανέμου, σέρνοντάς τον καμμια τριανταριά μέτρα προς τα πίσω..
Έσπασε το ένα χέρι..