11 Φεβρουαρίου 2011 #13 taxidakia Member Μηνύματα 285 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι ??? Ταξίδι-Όνειρο Άνδεις ξανά Πολλά θαυμαστά κάτω από τον πάγο σε αυτό τον πλανήτη...
11 Φεβρουαρίου 2011 #14 A adamoma Member Μηνύματα 7 Likes 0 Μου ήρθαν στο νου όλες οι ταινίες φαντασίας που σε ξεχασμένες σπηλιές/νησιά κλπ ζουν τέρατα και "ξεχασμένα" πλάσματα του παρελθόντος.
Μου ήρθαν στο νου όλες οι ταινίες φαντασίας που σε ξεχασμένες σπηλιές/νησιά κλπ ζουν τέρατα και "ξεχασμένα" πλάσματα του παρελθόντος.
11 Φεβρουαρίου 2011 #15 taxidakia Member Μηνύματα 285 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι ??? Ταξίδι-Όνειρο Άνδεις ξανά Δεν έχεις κι άδικο. Εγώ πάντως σκεφτόμουν όλα αυτά που έρχονται στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι λιώνουν οι πάγοι (μαζί με τις επιπτώσεις στον πλανήτη μας, δυστυχώς) και τα οποία φωτίζουν άγνωστες πτυχές της ιστορίας του πλανήτη μας
Δεν έχεις κι άδικο. Εγώ πάντως σκεφτόμουν όλα αυτά που έρχονται στην επιφάνεια τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι λιώνουν οι πάγοι (μαζί με τις επιπτώσεις στον πλανήτη μας, δυστυχώς) και τα οποία φωτίζουν άγνωστες πτυχές της ιστορίας του πλανήτη μας