North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Σε ένα διπλανό θέμα, διάβασα ότι τα αεροδρόμια της Σόφιας και των Σκοπίων είναι της μόδας αντί για Θεσσαλονίκη. Λογικά πρέπει να πετάει η Wizz Air προς τα εκεί που θες.
Και γώ την ίδια γκαντεμιά ..5 πτήσεις έχω για τέλος Οκτωβρίου και δεν ακυρώνει καμμία...και δεν μπορώ να πάω τελικά...εγώ που εχω Θεσσαλονίκη - Χανια σε 9 μέρες που δεν θα χρησιμοποιήσω...γιατί δεν ακυρώνει
έχω και ενα αθήνα -σκγ που δεν θα παω... γκαντεμιά σκετη
Ονομαστικό αλλά σε κοινή κράτηση αφαιρεί από το συνολικό ποσό.Ονομαστικο ειναι το κουπονι οποτε φανταζομαι καλυπτει μονο τον δικαιουχο του.
Εγώ είχα πτήση για Νοέμβριο για Βαρσοβία από Θεσσαλονίκη και έκανα αλλαγή για ΜπέργκαμΑρα απ΄ο,τι καταλαβα, αν θες να κανεις αλλαγη πτησης πρεπει να την κανεις ακριβως στο ιδιο δρομολογιο? Και αν θες να φυγεις απο διαφορετικο αεροδρομιο τελικα, επικοινωνεις μαζι τους πρωτα?
Edit: τελος παντων, ζητησα επιστροφη χρηματων. Ήταν one way το εισητηριο, ειχα κλεισει και ενα ακομη για την ιδια περιοδο (Φεβρουαριος) που δεν μου ακυρωθηκε...ακομα. Λετε να εχουμε και αλλες ακυρωσεις? Να τους εμπιστευτω και να κλεισω παλι αλλη πτηση για Φεβρουαριο (μου ακυρωσαν Θεσσαλονικη-Βαρσοβια και λεω να κλεισω Αθηνα-Ποζναν) ή θα εχουμε εκπληξεις?
Πραγματικά υπό αυτές τις συνθήκες ακυρώσεων σκέφτεσαι να κλείσεις ένα δρομολόγιο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα μέσα στο καταχείμωνο προς μια άγνωστη πολωνική πόλη;Να τους εμπιστευτω και να κλεισω παλι αλλη πτηση για Φεβρουαριο (μου ακυρωσαν Θεσσαλονικη-Βαρσοβια και λεω να κλεισω Αθηνα-Ποζναν) ή θα εχουμε εκπληξεις?