aikaterinib
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Who Knows
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Εμένα πάντως η Rayair που ακυρωσε ταξίδι για αρχες Ιουνιου και μου εδωσε επιλογη για επιστροφη μου τα επεστρεψε και 7 ημερες
Έτσι ακριβώς!Μα νομίζω στην economy flex υπήρχε εξαρχής. Στην economy light είναι ο περιορισμός.
Ούτε εγώ το εχω χρησιμοποιήσει ακόμα. Είχαν πει πάντως ότι αν δεν χρησιμοποιηθεί θα επιστραφούν τα χρήματα.Καλησπέρα, να ρωτήσω αν έχει κάποιος κάτι αντίστοιχο. Αν το voucher δεν χρησιμοποιηθεί εντός των 18 μηνών που σου δίνουν γνωρίζει κάποιος αν μετά τα χρήματα στα επιστρέφουν ή τα χάνεις;
Μόλις το δοκίμασα και μου λέει ότι θα μπορέσω να κάνω αίτημα για επιστροφή χρημάτων μετά τις 2/11/21, δηλαδή μετά το πέρας των 18 μηνών.Δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να κρατάει το voucher πέραν των 18 μηνών για να δοκιμάσει την πολιτική επιστροφών της Aegean.
Επιστροφή χρημάτων για το Credit Voucher
Σε τηλεφώνημα που είχα κάνει μου είχαν πει μετά το πέρας των 18 μηνών. Αν μπορούσα να το αξιοποιήσω θα το έκανα, αλλά δεν βολεύει με τη δουλειά και ακόμα κι αν χρησιμοποιηθεί δεν θα μπορέσω να ξοδέψω ολόκληρο το ποσό καθώς είναι 2 voucher γι αυτό ρωτάω αν έχει επιχειρήσει κάνει κάτι αντίστοιχο.Κάποια στιγμή υπήρχαν διαφορετικοί όροι και μπορούσες να ζητήσεις εξαργύρωση με τη συμπλήρωση 12μήνου, ενώ το voucher ίσχυε για 18μηνο.