maria91
Member
Το εισιτηριο σου το χες κλεισει προ κορονοιου?γιατι εχω και εγω το ιδιο θεμα μαζι σου..οσο για το λαπτοπ δε θα σου πουν κατι αν το βαλεις στη βαλιτσα που θα παει αμπαρι,γιατι δε την ελεγχει κανεις οπως ελεγχουν την χειραποσκευη,απλα ισως αν χαθει η βαλιτσα να μεινεις χωρις λαπτοπ πολλες μερες ή να σπασει γιατι δε συμπεριφερονται και με τρομερη ευλαβεια στις βαλιτσες οταν τις τοποθετουν στ αεροπλανο ή της ξεφορτωνουν απ αυτο...προτεινω να παρεις οσο το δυνατον μεγαλυτερη γυν.τσαντα και να το βαλεις μεσα σ αυτηΜίλησα με aegean. Μέσα στο αεροπλάνο επιτρέπεται μόνο μια χειραποσκευή, είτε τσάντα γυναικεία ή ανδρική είτε τσάντα λαπτοπ είτε βαλίτσα καμπίνας. Συνδυασμοί δε γίνονται. Εγώ που θέλω τη γυναικεία τσάντα μου μαζί μου, μου απέκλεισαν τη βαλίτσα καμπίνας και μου είπαν πως θα μπει με τις μεγάλες βαλίτσες αλλά θα πρέπει να πληρώσω 25 ευρώ συν. Πλήρωσα και η βαλιτσούλα μου θα πάει με τις μεγάλες και έχω όριο κιλών τα 23 και όχι τα 8. Το λάπτοπ με καίει όμως. Αν το βάλω στη βαλίτσα τι θα μου πουν; να το πετάξω;