taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Σήμερα φέρει ετικέτα της Turkmenistan Airlines...(Ελπιζω να φερει κι αυτο περηφανα την πρασινη ετικετα της εταιρειας, οπως το προηγουμενο της φωτο)
Σήμερα φέρει ετικέτα της Turkmenistan Airlines...(Ελπιζω να φερει κι αυτο περηφανα την πρασινη ετικετα της εταιρειας, οπως το προηγουμενο της φωτο)
Ετσι αναγκάστηκα μία φορά να την πάω 10 θέσεις μπροστά και όταν πήγα να την πάρω φεύγοντας, μία μαύρη είχε απομείνει την παίρνω κι εγώ και ξαφνικά διαπιστώνω ότι είχε γίνει λάθος (πραγματικά είχαμε την ίδια χειραποσκευή, μαύρη american tourister - μετά από αυτό αγόρασα λαχανί χειραποσκευή). Για να μη πολυλογώ στάθηκα πολύ τυχερή και βρήκα τη χειραποσκευή μου πριν φύγω από το αεροδρομιο (ευτυχώς ο νέος που την ειχε πάρει είχε ξεμείνει απο μπαταρία στο κινητό του και έμεινε να το φορτίσει..)Οταν ειχα πει οτι οι αεροσυνοδοι θα πρεπε να ασχολουνται μ αυτο το θεμα και να τους επιπλητουν οταν αντι για βαλιτσες ο χωρος απο πανω εχει μπουφαν και φαγητα και δωρα πεσατε να με φατεκαι που να δειτε σε πτηση απο Κων πολη οπου διαμαρτυρηθηκα μπροστα σε αεροσυνοδο γιατι πρεπει να παω τη χειραποσκευη μου 10 θεσεις πιο μπροστα και εκανε οτι δε καταλαβαινε τι ελεγα...
Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με αποσκευές που παραλαμβάνεις στον ιμάντα, αλλά και στο ΚΤΕΛ ακόμα. Γενικώς καλό είναι οι αποσκευές μας σε κάθε μορφή ταξιδιού με δημόσια μέσα να έχουν σαφέστατα διακριτικά (κι αν γίνεται να μην είναι και τσίρκο, ακόμα καλύτερα).Ετσι αναγκάστηκα μία φορά να την πάω 10 θέσεις μπροστά και όταν πήγα να την πάρω φεύγοντας, μία μαύρη είχε απομείνει την παίρνω κι εγώ και ξαφνικά διαπιστώνω ότι είχε γίνει λάθος (πραγματικά είχαμε την ίδια χειραποσκευή, μαύρη american tourister - μετά από αυτό αγόρασα λαχανί χειραποσκευή). Για να μη πολυλογώ στάθηκα πολύ τυχερή και βρήκα τη χειραποσκευή μου πριν φύγω από το αεροδρομιο (ευτυχώς ο νέος που την ειχε πάρει είχε ξεμείνει απο μπαταρία στο κινητό του και έμεινε να το φορτίσει..)
Το να βάλεις βαλίτσα έχει κοντά 50 ΕΥΡΩ! Δηλαδή μαζί με την αγορά του εισιτηρίου δεν έχει ούτε κάποια χειραποσκευή ?Έχει και τιμές που περιλαμβάνουν, έχει και τιμές που δεν περιλαμβάνουν (που προφανώς είναι οι φθηνότερες που βλέπεις).
Εντάξει αυτά που λέει.... αλλά εγώ έχω παλτό και δύο τσάντες ψώνια, από duty free,αν τα ανεβάσω στο ντουλαπάκι και δεν χωράνε των άλλων τα πράγματα.... πρέπει να τα κατεβάσω; Αναφέρεται κάπου ότι στο ντουλαπάκι, μπαίνει μόνο η χειραποσκευη;Μπορείτε να μεταφέρετε στην καμπίνα του αεροσκάφους, χωρίς επιπλέον χρέωση....
Μα αυτο συζηταμε τοσες σελιδες οτι δυστυχως δε το αναφερουν ρητα καπου και γι αυτο ο καθενας βαζει την προικα του!απο τη στιγμη που ο πιο οικονομικος ναυλος εχει μια χειραποσκευη μεσα λογικο και επομενο ο χωρος στα ντουλαπια να ναι αποκλειστικα και μονο για τις χειραποσκευες!τωρα αν εσυ δεν εχεις χειραποσκευη αλλα μονο μπακπακ και πραγματα,προφανως και μπορεις να τα βαλεις..πιστευω κανουν μπαμ ποιοι ειναι αυτοι με χειραποσκευη και 30 σακουλες ψωνια και ποιοι μονο με τη τσαντουλα τους και τις σακουλες ψωνια..επισης αν δε χωρανε οι χειραποσκευες επανω θα στις κατεβασει με το ζορι η αεροσυνοδος(αν δεν εχει πιο μπροστα ή πιο πισω να βαλει ο αλλος τη χειραποσκευη του δηλαδη)Εντάξει αυτά που λέει.... αλλά εγώ έχω παλτό και δύο τσάντες ψώνια, από duty free,αν τα ανεβάσω στο ντουλαπάκι και δεν χωράνε των άλλων τα πράγματα.... πρέπει να τα κατεβάσω; Αναφέρεται κάπου ότι στο ντουλαπάκι, μπαίνει μόνο η χειραποσκευη;
Αντιγράφω από το site της aegeanΠαιδιά ξέρετε πόσο μπορεί να χρεωθεί υπέρβαση χειραποσκευη (άνω των 8 κιλων) σε πτήση Aegean εσωτερικού;