mysteredgar
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αργεντινή
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κιλιμάντζαρο
Εχω την αίσθηση, πως μονο οι φόροι επιστρέφονται δυστυχώς.
Μιλάω συγκεκριμένα για το θέμα της βαλίτσας, γιατί είναι μια επιπλέον χρέωση που θα μπορούσε να μην είχε υπάρξει εξαρχής, όχι για την τιμή του εισιτηρίου.Δηλαδή εμείς που κλείνουμε Flex εισιτήρια θα πρέπει σε περίπτωση ακύρωσης να ζητάμε πίσω και τη διαφορά Flex-Go Light επειδή δεν πετάξαμε για να μεταφέρουμε βαλίτσα;
Αν την αγορασεις ονλινε η τιμη ειναι αυτη..αν πας στο αεροδρομιο τοτε θα πληρωσεις σχεδον την διπλη τιμη...παντως 2-3 μερες πριν φυγεις δε θα το ξερεις?μπορεις να την αγορασεις ονλινε τοτεΚαλησπέρα!
Γνωρίζετε ποιο είναι το κόστος αν επιλέξω βαλίτσα (εκτός απο την χειραποσκευή) κατα το online check in (Αθήνα - Μιλάνο) ?
Θα κλεισω τώρα τα εισιτήρια για Ιταλία και το κόστος βαλίτσας είναι 27Ε, απλά δεν ξέρω απο τώρα αν θα χρειαστώ τη βαλίτσα ή μου αρκεί η χειραποσκευή.
Αν την αγοράσω εκ των υστέρων το κόστος ειναι το ίδιο?
Κανονικα πρεπει να σου στειλουν και αριθμο εισιτηριου αλλα καλυτερα επικοινωνησε με το ιδιο το σιτε γιατι δε το χω χρισιμοποιησει ετσι ωστε να μπορω να σε βοηθησω περαιτερωΕυχαριστώ!
Εκλεισα aegean απο το site TRIPSTA.it
Μου έστειλαν σε email μονο ενα κωδικο επιβεβαίωσης κράτησης "Codice di prenotazione"
Με αυτό θα κάνω το check in?
ή χρειάζομαι και κάτι άλλο?
Συνήθως σου στέλνουν έναν "αριθμό παραγγελίας" για τη συναλλαγή σου με την εταιρία (π.χ.trispta) κι έναν κωδικό κράτησης αεροπορικής (aegean).Ευχαριστώ!
Εκλεισα aegean απο το site TRIPSTA.it
Μου έστειλαν σε email μονο ενα κωδικο επιβεβαίωσης κράτησης "Codice di prenotazione"
Με αυτό θα κάνω το check in?
ή χρειάζομαι και κάτι άλλο?