• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ακτοπλοϊκά ταξίδια: Τα δικαιώματα των επιβατών των πλοίων

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
καλημερα οπως το ειπες μονο αλλαγη εισητηριου.......κατα τ αλλα δεν ευθυνονται λεει γιατι ειναι απεργια δεν ειναι λαθος δικο τους ταχα........θετικο μονο η κυρια που εχει το ξενοδοχειο στη συρο,να ναι καλα που μου εκανε πιο καλη τιμη για τις επομενες δυο δυανυκτερευσεις.δεν βρηκα αλλη λυση.........ή θα ακυρωνα το πληρωμενο ταξιδι,ή θα πηγαινα πειραια στην επιστροφη.......ή θα εμενα ακομα δυο νυχτες στον προορισμο μου.
@North66 εψαξα τα δικαιωματα μου,πουθενα δεν εχει τι γινεται σε μια απεργια....
Εμπίπτει στην κατηγορία των extraordinary circumstances. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι η εταιρεία δε θα πρέπει να φροντίσει για το φαγητό, τη διαμονή και την προώθησή σου στον τελικό προορισμό με άλλα μέσα. Αν δεν το έκανε δικαιούσαι αποζημίωση αυτών των εξόδων. Διάβασε όλο το έγγραφο και θα καταλάβεις.

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Για μελλοντική χρήση να αναφέρω ότι στις 03/09, παρόλο που είχε απεργία, το "ΔΙΑΓΟΡΑΣ" ταξίδεψε κανονικά από Μυτιλήνη προς Πάτμο (με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις) και το δρομολόγιο έγινε στην ώρα του (12 το μεσημέρι αναχώρησε από το λιμάνι της Μυτιλήνης).

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
Για μελλοντική χρήση να αναφέρω ότι στις 03/09, παρόλο που είχε απεργία, το "ΔΙΑΓΟΡΑΣ" ταξίδεψε κανονικά από Μυτιλήνη προς Πάτμο (με όλες τις ενδιάμεσες στάσεις) και το δρομολόγιο έγινε στην ώρα του (12 το μεσημέρι αναχώρησε από το λιμάνι της Μυτιλήνης).
απο συρο για πατμο ομως οπως ειχα κανει κρατηση πολυ καιρο πριν παω,δεν ειχε πλοιο,ουτε τις 3 του μηνα,ουτε τις 4 του μηνα ειχε στις 5 του μηνα πλεον για πατμο απο συρο το ξαναλεω,11 και μιση το βραδυ που σημαινει 3 εξτρα διανυκτερευσεις για μενα και για αλλους εκει που δεν ειχαν ενημερωθει για την απεργια χαμενα αεροπορικα εισητηρια καυγαδες φασαρια κλπ.............εμενα προσωπικα μονο σε καλο μου βγηκε γιατι ειδα την συρο που ηταν υπεροχη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom