Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
1.αυτό έγραψες πριν, θαύμασες μια απαράδεκτη και παράνομη συμπεριφορά.1. Δε θαυμαζω αυτους που κλεβουν
2.Αλλο , όμως, το να 'κλεβεις' και αλλο αυτο.
3. Το ξερεις οτι απο τη Χιο για Μυτιληνη το πλοιο έχει 20 ευρω? Γιατι? Τα αξιζει? Ενω η διαφορα των απλων εισιτηριων ειναι στα 10 ευρω (37-47 αντιστοιχα).
4.Για να παω στην Κρητη , στο χωριο μου, θελω καθε φορα 80 ευρω (χωρις καμπινα). Στη Ρωμη πηγα με 55, αεροπορικως.
5.Για να παω στο αλλο χωριο μου θελω με το ΚΤΕΛ 80 ευρω. Ο συμφοιτητης μου απο την Αλβανια παει στο δικο του με 40.
2. δεν υπάρχουν εισαγωγικά. η κλοπή είναι παράνομη πράξη.
3-5. απλοποιήσεις που και βαριέμαι να απαντήσω και θα έβγαινα εκτός θέματος. συγκρίνεις ανόμοια πραγματα. ρώτα κάποιον που ξέρει παραπάνω από σένα επί του θέματος.
και για να μην παρεξηγηθώ: τα χειρότερα που είπα πριν, την έλευση των οποίων προφανώς διευκολύνουν παρόμοιες συμπεριφορές, είναι τα λιγότερα δρομολόγια, τα χειρότερα πλοία, οι χειρότερες υπηρεσίες. αποτέλεσμα του αφελληνισμού της ελληνικής ακτοπλοιας και της εξαφάνισης του έλληνα ναυτικού. όποιος θέλει να πάρει μια ιδέα από το μέλλον ας πάει ένα ταξιδάκι στην Αδριατική.