soudianos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
πράγματι, μαγευτικό δειλινό με φόντο τη Σπιναλόγκα.Παντως ηταν μαγεια!
ξέρω που και πότε, πάω!!
πράγματι, μαγευτικό δειλινό με φόντο τη Σπιναλόγκα.Παντως ηταν μαγεια!
Συμφωνω απολυτα μαζι σου.........οσο νωριτερα το καταλαβουν καποιοι τοσο καλλιτερα για αυτους αλλα προς το παρον δεν βλεπω να συνετιζοντεΣίγουρα η Πλάκα και Σπιναλόγκα εξαργυρώνουν την δημοτικότητα λόγω του σήριαλ. Και κάποιοι κάνουν την αρπαχτή τώρα που το θέμα πουλάει ακόμα. Κλασσική ελληνική νοοτροπία. Όμως κάποιος θα πρέπει να τους θυμήσει ότι τα πάντα έχουν ακμή και παρακμή
Προσωπικά δε δίνω δεκάρα ποιανού ο κωλ.. εχει κάτσει πριν εκει που θα κάτσω...Φίλε μου μη χτυπάς έτσι σκληρά,
φάγατε εκεί που έφαγε ο Σάκης και η Λέντι γκαγκά!
και μόνο με 140 ευρώ!
και μας το λες έτσι απλά χωρίς να υπολογίζεις τα καρδιακά και τα εγκεφαλικά!
ΠΟΣΟ ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ!!!
Δώσε διευθύνσεις να κλείσω αμέσως!
Οταν ξαναπας στη Κρουστα δοκιμασε τα σπιτικα λαζανια στη συγκεκριμενη ταβερναΠροσωπικά δε δίνω δεκάρα ποιανού ο κωλ.. εχει κάτσει πριν εκει που θα κάτσω...
Αυτο που με ενδιαφέρει είναι μόνο το καλο φαγητό σε ποιότητα και σωστή τιμη και η συγκεκριμένη ψαροταβερνα παίρνει εύκολα ΑΡΙΣΤΑ στον τομέα αυτο ανεξάρτητα τα οποια κακοπροαίρετα πιστευω σχόλια έχουν γινει φέτος για την περιοχή.
Τα ίδια μπορω να πω και για την ταβέρνα του Σταυρακάκη στο χωριό Κρουστας (12 χλμ απο τον Αγιο Νικόλαο πανω απο το παραδοσιακό χωριό της Κριτσας) που έχουν αναφέρει πολλα παιδιά σε αλλα νήματα για το φαγητο στην Κρητη.
Απλά η αυθεντικοτερη μορφή παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας σε
απαικτη σχέση ποιότητας - τιμής (4 άτομα - 60 ευρω και δοκιμάσαμε τα πάντα)
Είσαι πολύ σωστός! Μένω στον Άγιο Νικόλαο (λόγω δουλειάς) εδώ και ένα χρόνο και έχω πάει σε όλα τα παραπάνω μαγαζιά, όπως επίσης και Μύκονο και Σαντορίνη παλιότερα (έχω μεγαλώσει στην Αθήνα, απ΄ όπου έφυγα στα 30). Επομένως, συμφωνώ με αυτά που γράφεις.Προσωπικά δε δίνω δεκάρα ποιανού ο κωλ.. εχει κάτσει πριν εκει που θα κάτσω...
Αυτο που με ενδιαφέρει είναι μόνο το καλο φαγητό σε ποιότητα και σωστή τιμη και η συγκεκριμένη ψαροταβερνα παίρνει εύκολα ΑΡΙΣΤΑ στον τομέα αυτο ανεξάρτητα τα οποια κακοπροαίρετα πιστευω σχόλια έχουν γινει φέτος για την περιοχή.
Τα ίδια μπορω να πω και για την ταβέρνα του Σταυρακάκη στο χωριό Κρουστας (12 χλμ απο τον Αγιο Νικόλαο πανω απο το παραδοσιακό χωριό της Κριτσας) που έχουν αναφέρει πολλα παιδιά σε αλλα νήματα για το φαγητο στην Κρητη.
Απλά η αυθεντικοτερη μορφή παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας σε
απαικτη σχέση ποιότητας - τιμής (4 άτομα - 60 ευρω και δοκιμάσαμε τα πάντα)