xenos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ν.Α Ασια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bανουατου/Tαιλανδη
Σε μερικα χρονια για να πας στα Κ Πατησια θα χρειαζεσε βιζα Πακισταν.ο χαζός αφήνει τα Κ πατησια για να παει στην ταιλάνδη )
Σε μερικα χρονια για να πας στα Κ Πατησια θα χρειαζεσε βιζα Πακισταν.ο χαζός αφήνει τα Κ πατησια για να παει στην ταιλάνδη )
Το γελάς;; εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Με τη σύνταξη που θα παίρνουμε (αν προλάβουμε) θα μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς στην Ελλάδα; Θα πάω κι εγώ κατά Νοτιοανατολική Ασία να μου κάνουν ποδομασάζ νυχθημερόν. Πασάςεμενα δικοι μου ψαχνονται για εξω ....μονιμα
εχω τρελαθει .....απο κει που με κοροιδευαν ...τους στελνω και φαξ στις πρεσβειες ..
Ξέρω ένα οικοπεδάκι στη Danang με διώροφη βίλλα άνω των 200 τ.μ. με τιμή κελεπούρι (αν και τριπλασιάστηκαν οι τιμές μέσα στα τελευταία 4 χρόνια). Ενδιαφέρεστε?Το γελάς;; εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Με τη σύνταξη που θα παίρνουμε (αν προλάβουμε) θα μπορείς να ζεις αξιοπρεπώς στην Ελλάδα; Θα πάω κι εγώ κατά Νοτιοανατολική Ασία να μου κάνουν ποδομασάζ νυχθημερόν. Πασάς
Καλή ιδέα.ΥΓ.αμα δεν παρω συνταξη θα παρω τα ενσημα μου μαζι να τα μετραω τα βραδια, να περναει η ωρα, και να τραβαω φασκελα στον καθρεφτη.