Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

paefstra

Member
1. Βρηκα εισιτήρια σε θεσεις της προκοπης για Φαουστ στο Εθνικο για τις 2 Μαΐου!!! Ασύλληπτο!

2. Απο θεατρικες παραστασεις μου άρεσε πάρα πολύ, ο "Αιας" του Σοφοκλη με τον Μιχάλη Σαραντη. Ιδιαίτερη προσέγγιση, θαυμάσια απόδοση.
1. Ρωτα οπωσδηποτε ποσες ωρες κραταει το εργο. Το ειδα στη Στεγη σε σκηνοθεσια Μαρμαρινου 4,5 ωρες και κοντεψα να φαω τα καθισματα απο πεινα. Στο διαλειμμα δεν προλαβαινες φαι.
2. Κσταπληκτικη, μπραβο που την ξανανεβαζουν.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
10.000 δωρεάν θέσεις από την ΕΛΣ και το ΙΣΝ στο πλαίσιο της δράσης ΛΥΡΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αιτήσεις για κληρώσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες για τις μεγάλες παραγωγές της Λυρικής.
Δικαιούχοι: άτομα 17-22 ετών, άτομα άνω των 65 ετών, πολύτεκνους και άνεργους.
Καθένας από τους θεατές που κληρώνεται για τις δωρεάν θέσεις θα έχει τη δυνατότητα να προσκαλέσει και ένα δεύτερο άτομο δικής του επιλογής.
10.000 δωρεάν θέσεις από την ΕΛΣ και το ΙΣΝ στο πλαίσιο της δράσης ΛΥΡΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - Εθνική Λυρική Σκηνή
Ένα ευχαριστώ, γιατί είδα εδώ την ανακοίνωση, έγραψα στην κλήρωση τη μαμά μου και κληρώθηκε για δωρεάν εισιτήριο.

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική

varioAthens

Member

annoula

Member
Ειδα την παρασταση «Ο Ανθρωπος Ελεφαντας». Πολυ ωραιες οι ερμηνειες και η σκηνοθεσια, τα μηνυματα του εργου συγκινητικα και επικαιρα… Προτεινεται!

Άνθρωπος Ελέφαντας πληροφορίες για την παράσταση - Athinorama.gr
Καλά και η ταινία είναι φοβερή!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήγα να δω δυο παραστάσεις αυτή την εβδομάδα.

Το "Αθώος ή Ένοχος" που ΟΚ είναι ψιλοαναμενόμενο τι θα δεις και με εξαίρεση μια φίλη μου κι εμένα κι άλλο ένα ζευγάρι, το κοινό ήταν ένα σχολείο της επαρχίας, με αρκετά ευτράπελα. Η παράσταση τίποτε το φοβερό, μια-δυο ερμηνείες ήταν και μέτριες. Με τόσο χαμηλές τιμές και λίγες πωλήσεις ειλικρινά δεν ξέρω πώς βγαίνουν.

Και πήγα και με την κοπέλα μου στο "Ο άσχημος" με το σκεπτικό ότι -κρίνοντας από την πλοκή- θα είναι εύπεπτο το θέμα κι εύκολοι οι διάλογοι για την κοπέλα μου που δεν είναι τέλεια τα ελληνικά της. Το θέμα που πραγματεύεται η παράσταση δεν είναι τίποτε το βαθυστόχαστο (ναρκισσισμός, επιφανειακότητα, μοναδικότητα του καθενός κλπ) αλλά η δυναμική σκηνοθεσία, πολύ διαφορετική απ' ό,τι συνηθίζεται στη Λατινική Αμερική, με άφησε άφωνο (μιλάω πιο πολύ για το χορογραφικό της υπόθεσης και λιγότερο για το ότι οι ηθοποιοί παίζουν 2 ρόλους ο καθένας).. Ο Αυγουστίδης ήταν εξαιρετικός κατά τη γνώμη μου.

Η κοπέλα μου ξαφνιάστηκε από το πόσο "ψυχρό" ήταν το κοινό. Στην Κούβα, την Κολομβία ή την Αργεντινή με το τέλος της παράστασης έχει σφυρίγματα, αποθέωση, καμιά φορά και συνθήματα, standing ovation που χαλαρά κρατάει κανένα δεκάλεπτο και για παράσταση που ήταν τόσο καλή -κι αυτή ήταν, ιδίως χάρη στη σκηνοθεσία, η σκηνή της εγχείρησης παίζει να είναι σκηνοθετικά η καλύτερη που έχω δει σε θέατρο- τσιρίδες. "Μα καλά δεν τους άρεσε;" με ρώτησε στενοχωρημένη παρά το συνεχές χειροκρότημα. Μας έλειψαν και οι αντιδράσεις εν μέσω παράστασης από το κοινό, αλλά η κουλτούρα είναι άλλη στην Ελλάδα.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.964
Μέλη
39.664
Νεότερο μέλος
apostolianos77

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα