• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
...και από τον ευρύτερο αριστερό χώρο( που είναι ούτως ή άλλως είναι πιο ευαισθητοποιημένος σε θέματα διακρίσεων και ίσων δικαιωμάτων)...
Aυτό που λες μπορεί να ίσχυε την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης... η πρόσφατη παγκόσμια ιστορία έχει όμως αποδείξει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί όπου οι αριστεροί ανέλαβαν την εξουσία δεν έδειξαν την αντίστοιχη ευαισθησία σε θέματα διακρίσεων και ίσων δικαιωμάτων. Εκτός και αν θεωρείς τα γκούλαγκ και τα λαογκάι, παραδείγματα παροχής ίσων δικαιωμάτων στους πολίτες.

Είναι επιτέλους καιρός να σταματήσουν οι λαϊκοί μύθοι της μεταπολίτευσης περί καλών αριστερών και κακών δεξιών και να πάμε μπροστά μη κομματικοποιημένοι και με γνώμονα μόνο το κέρδος της Ελλάδας.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
North στο έχω ξαναπεί άκρη δε βγάζουμε...άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή (obviously not)... :D
Μιλάμε για το αντιρατσιστικό και όσο κι αν δε θέλεις να το παραδεχτείς είναι συγκεκριμένοι οι χώροι δυστυχώς (κι εγώ θα προτιμούσα να ήταν εντελώς ανεξάρτητο ή και ακόμα καλύτερα να μη χρειαζόταν καν) που παίρνουν πρωτοβουλία για ανάλογες εκδηλώσεις ακόμα κι αν όπως λες τις χρησιμοποιούν και για άλλους λόγους. Έχε όμως υπόψιν ότι οι ομάδες και οι φορείς που συμμετέχουν δεν έχουν όλοι πολιτικό πλαίσιο.
Μπροστά δεν πας απλώς μόνο με την απαλλαγή κομματικής ταυτότητας αλλά με την απαλλαγή από τις κάθε είδους παρωπίδες και ενστερνισμό στερεοτύπων.

Υ.Γ ναι είμαστε πλέον off-topic και ως δημοκρατική moderator που είμαι κάνω πρώτη την αρχή και το σταματώ εδώ... :D

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Συναυλία 6 Ιουλίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας
Γενική είσοδος 5€
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν:
ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΚΛΙΜΑΚΑ
ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

http://agapiremaggiore.blogspot.gr/