• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αθηνα, ό,τι συμβαινει και μας ενδιαφερει!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ζωντανά στον Δαναό η επανασύνδεση των Monty Python

(αφιερωμένο στον GTS...)

(εισιτήρια on line www.danaoscinema.gr )

Το πολυαναμενόμενο σόου της επανασύνδεσης των Monty Python έπειτα από 30 χρόνια, που θα παρουσιαστεί στην Ο2 Arena του Λονδίνου στις 20 Ιουλίου, θα προβάλει σε απευθείας μετάδοση ο κινηματογράφος Δαναός.

Η προβολή θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Οι Τζoν Κλιζ, Τέρι Γκίλιαμ, Έρικ Άιντλ, Τέρι Τζόουνς και Μάικλ Πέιλιν θα βρεθούν και πάλι μαζί στη σκηνή για να παρουσιάσουν ορισμένα από τα διασημότερα σκετς της ιστορίας τους αλλά και νέο υλικό.

«Απλώς σκεφτήκαμε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να δούμε αν είμαστε ακόμη αστείοι κι αυτός είναι ο στόχος μας μέχρι τώρα, απλώς να κάνουμε μια παράσταση για το Ο2 και να δούμε αν μπορούμε να το γεμίσουμε. Πιστεύω ότι θα έχει λίγη κωμωδία, συναίσθημα, μουσική και λιγάκι πρωτόγονο σεξ» είχε πει ο Έρικ Άιντλ με αφορμή την παράσταση.

Η ομάδα των βρετανών κωμικών έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά του BBC «Το Ιπτάμενο Τσίρκο των Μόντι Πάιθον», που μεταδιδόταν από το 1969 ως το 1974, και κατόπιν πέρασε στον κινηματογράφο με σατιρικές ταινίες όπως «Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης», «Ένας Προφήτης μα τι Προφήτης» και «Το Νόημα της Ζωής» το 1983, οπότε ήταν και η τελευταία φορά που συνεργάστηκαν οι πέντε κωμικοί.

Ο Τσάπμαν, ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ομάδας, πέθανε από καρκίνο το 1989 σε ηλικία 48 ετών, όμως οι φίλοι του είπαν ότι θα είναι παρών στην παράσταση και μάλιστα όχι μόνο το πνεύμα του. «Του είπαμε ότι εμείς συνεχίζουμε και, αν υπάρχει Θεός, θα εμφανιστεί» δήλωσε ο Άιντλ.

Πληροφορίες

Κινηματογράφος ΔΑΝΑΟΣ
Κηφισίας 109 – Μετρό Πανόρμου
Ώρα: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων στο www.danaoscinema.gr

http://news.in.gr/culture/article/?aid=1231327922

HummingBird

Member
Δεν ξέρω πού να το γράψω. Γνωρίζει κανείς μαγαζί στην Αθήνα όπου μπορώ να φάω ένα γνήσιο, μαγικό, ανεπανάληπτο τιραμισού;

YIANNIS2008

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νορβηγία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Δεν ξέρω πού να το γράψω. Γνωρίζει κανείς μαγαζί στην Αθήνα όπου μπορώ να φάω ένα γνήσιο, μαγικό, ανεπανάληπτο τιραμισού;
Δεν έχω πάει, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα!!

HummingBird

Member
Ok σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω.
Αν έχει κανείς να προτείνει και κάτι σε κέντρο, ας μου πει.

maska_29

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Να δω το Σέλας...
Έγκυος? :D
Αν ναι, με το καλό...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh