NATASA 09
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λαος Καμποτζη Βιετναμ
Τελικά αυτή η lonely μετά απ΄αυτά που είδα να γίνονται εδώ μέσα σα να μου φαίνεται ότι έχει και κάποια δίκαια. Ή μου φαίνεται;
ο kalspiros θα ξέρει..Κατι που εχουν ολα τα αρσενικα -πλην ευνουχων- και στον Τυρναβο το κανουν γιορτη την καθαρα Δευτερα...
Καλα ενας Κυπριος στο travelstories δεν υπαρχει;
Στο famestory γινοταν της πουτανας...
Αν η κυπριακη σου βιλα ειναι σαν την βιλα Υπατία, την κατσαμε την βαρκα...Κατι που εχουν ολα τα αρσενικα -πλην ευνουχων- και στον Τυρναβο το κανουν γιορτη την καθαρα Δευτερα...
Καλα ενας Κυπριος στο travelstories δεν υπαρχει;
Στο famestory γινοταν της πουτανας...
Κοιταξε κατα μια εννοια μια σχεση υπαρχει. Δεν την απολαμβανουν μεταναστες βεβαια, αλλα πολλες αλλοδαπες εχουν βρει θαλπωρη σ' αυτη...Αν η κυπριακη σου βιλα ειναι σαν την βιλα Υπατία, την κατσαμε την βαρκα...
Αφου εχεις τα μεσα με τις αλλοδαπες , δε στελνεις καμια να με βοηθησει με την ρωσικη βιζα ??Κοιταξε κατα μια εννοια μια σχεση υπαρχει. Δεν την απολαμβανουν μεταναστες βεβαια, αλλα πολλες αλλοδαπες εχουν βρει θαλπωρη σ' αυτη...
..........Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά δες το Mouzenidis travel. Ο ακατονόμαστος βαρκόπληκτος παραλίγo να τους τα έστελνε όλα με courier αν δεν τα πήγαινα εγώ χέρι χέρι... Πάρε τους 9-11 το πρωί και ζήτα τη Βιολέτα.
Χρειάζεσαι:
- Αίτηση (που θα σου στείλει το πρακτορείο)
- Invitation από το ξενοδοχείο στη Ρωσσία (που θέλει κι αυτό τα δικά του για να σου τη βγάλει)
- Μία μικρή φωτογραφία (όχι διαβατηρίου, τη μικρή)
- Το original διαβατήριο
- Ταξιδιωτική ασφάλιση (την πουλάνε τα πρακτορεία)
- Χρήματα
Δεν εχω ασχοληθει ακομα ..καθολου.Εγω ξερω αυτες που γνωριζουν απο ρωσικη βιζιτα, οχι απο βιζα.
Σοβαρα τι σε δυσκολευει στη βιζα; πηγαινε στο Μουζενιδη. Α, υπαρχει καπου και ενα θεμα για καποιον που προσπαθουσε να τη βγαλει μονος του... αλλα δεν ξερω τελικα τι εκανε.