• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αθήνα-Κόρινθος-Λουτράκι-Περαχώρα-Πίσσια

heyvag

Member
Ψάχνω να βρω εδω και 2 μέρες τρόπο να πάω στα Πίσσια μέσω συγκοινωνίας. Είμαι από Αθήνα και προβληματίζομαι γιατι δεν βρίσκω τις πληροφορίες που θέλω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...Να πάρω προαστιακό μέχρι Κόρινθο και μετά ΚΤΕΛ για Πίσσια? Πάει το ΚΤΕΛ? Πρέπει να πάω Λουτράκι και να πάρω άλλο?
Όποιος γνωρίζει από Κόρινθο μεριά ας βοηθήσει...
Ευχαριστώ

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Εχει λεωφορείο σχεδόν κάθε 1 ώρα απο Κηφισό για Λουτράκι.
Μετά το Λουτράκι χτύπα ένα ταξάκι μέχρι τα Πίσια και κάνε την δουλειά σου. Δεν νομίζω ότι έχει λεωφορείο αλλά και αν έχει δεν θα σε εξυπηρετεί.
Απόλαυσε και τη βόλτα σου γιατι και το Λουτράκι αυτή την εποχή αλλά και η διαδρομή μέχρι τα Πίσια, δεν παίζονται!
ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Τηλ: 27410 75411
Fax: 27410 75415
Τηλ. Αθηνών: 210 5150220

annoulita100

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Ψάχνω να βρω εδω και 2 μέρες τρόπο να πάω στα Πίσσια μέσω συγκοινωνίας. Είμαι από Αθήνα και προβληματίζομαι γιατι δεν βρίσκω τις πληροφορίες που θέλω. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει...Να πάρω προαστιακό μέχρι Κόρινθο και μετά ΚΤΕΛ για Πίσσια? Πάει το ΚΤΕΛ? Πρέπει να πάω Λουτράκι και να πάρω άλλο?
Όποιος γνωρίζει από Κόρινθο μεριά ας βοηθήσει...
Ευχαριστώ
Σωστά τα λέει ο φίλος danev.Υπάρχουν δυο τρόποι να βρεθείς Κόρινθο.Είτε με λεωφορείο από Κηφισό είτε με προαστιακό(από σταθμό Λαρίσης ή Πειραιά ή Λιόσια και από άλλους ακόμα σταθμούς-διάλεξε όποιος είναι πιο κοντινός.)
Στην περίπτωση του λεωφορείου θα σταματήσεις στον Ισθμό και από εκεί ταξάκι για Πίσσια.Αν θες για Λουτράκι περνάει κά8ε μισή ώρα λεωφορείο.
Στην περίπτωση του προαστιακού 8α πάρεις ταξάκι για τους προορισμούς που θες μιας και λεωφορείο έχει μόνο για Κόριν8ο.
Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείς εδώ είμαι:D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα