zmaria
Member
Έλα για πρότεινε κανένα κοκτέηλ!!42
Απίθανος χώρος,ζητήστε cocktail εκτός καταλόγου από την Μάρφη.
Έλα για πρότεινε κανένα κοκτέηλ!!42
Απίθανος χώρος,ζητήστε cocktail εκτός καταλόγου από την Μάρφη.
Και Πλατεία Αγίας Ειρήνης.Ψυρρή ψιλο-χοντροξόφλησε... Τώρα παίζει Πλατεία Καρύτση!
Για πες μου εσύ που συμφωνώ με τα από πάνω, που παίζει ποτάκι στα χαλαρά, με ωραία μουσικούλα όχι νταπα ντουπα (vario-kleo ) όχι φοιτηταριό (μεγαλώσαμε τι να κανουμε!) και να επιτρέπεται το κάπνισμα??Βέβαια τις περισσότερες φορές στην Καρύτση ειδικά ΠΣΚ γίνεται τόσος πανικός που δεν ξεχωρίζεις ούτε σε πιο μπαράκι είσαι ούτε και τι μουσική ακούς, όπως γίνεται άλλωστε σε όλες τις περιοχές που κατά καιρούς γίνονται μόδα, π.χ Αβραμιώτου παλιά.
Οπότε επειδή πλέον μεγαλώνω και το πάω κάπου για να δω και να με δουν δε με εκφράζει (οχι οτι με εξέφραζε και ποτέ) προτιμώ πιο χαλαρά μπαράκια και με ωραία cocktail όπως το Κλουβί στα Πετράλωνα. Πολύ ωραίος χώρος είναι και το T.A.F στο μοναστηράκι (και με ενδιαφέρουσες εκθέσεις και event κατά καιρούς) και το 6 D.O.G.S the Garden αλλά έχουν γίνει hot spot και πρέπει να πας ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά αν θες να στέκεσαι σαν άνθρωπος και όχι σαν ρέγγα...
(και ναι Κλεοπάτρα Καρύτση πολύ φοιτηταριό...)
Ναι στο TAF έχω πάει, ωραία είναι όντως. Για το κλουβί το τονίζεις, λέω να το δοκιμάσω, τι ώρα πρέπει να πας μπας και βρεις να κάτσεις? Κι επίσης δεν μου είπες και κάτι άλλο το προσπέρασες αλλά είναι σημαντικό. Με το τσιγάρο τι γίνεται?? Γενικά στα μαγαζιά που λες..Όπως ανέφερα και πιο πάνω το ΤAF www.theartfoundation.gr αν δεν έχεις πάει αξίζει να το επισκεφτείς είναι ένα παλιό αθηναϊκό κτίσμα με τα σπίτια συγκεντρωμένα γύρω από μια κεντρική αυλή. Έχει ωραία μουσική, εκθέσεις φωτογραφίας στα γύρω δωματιάκια αλλά να πας καθημερινή για να το ευχαριστηθείς και να κάτσεις βεβαίως. Τώρα εγώ να σου πω την αλήθεια αν και κατά καιρούς πάω Καρύτση και στα πέριξ (παλιά μου άρεσε το 7 Jokers στη Βουλής αλλά πήζει κι αυτό τώρα), πάντα όταν θέλω να πιω ένα ποτό χαλαρά μετά συνήθως από κρασοκατάνυξη καταλήγω στα Πετράλωνα, Κλουβί και Βραζιλιάνα επειδή η μουσική είναι καλή και με φυσιολογική ένταση και πάντα βρίσκω να κάτσω. Το Κλουβί μάλλον είναι το αγαπημένο μου, βέβαια είναι πολύ μικρό -κλουβί κυριολεκτικά- αλλά φτιάχνει ωραία cocktail ειδικά ένα με μανταρίνι, τζιν και μαστίχα. Όταν έχει καλό καιρό ευχάριστος είναι και ο κήπος του 6 D.O.G.S The Garden έχει και άπλα και martini αγγούρι με ροζ πιπέρι...
Μ αρέσεις!Δεν πάω σε μαγαζιά που δεν καπνίζουν και το θεώρησα αυτονόητο...
Που ειναι αυτο παλι ...για ενημερωστε μας !Και Πλατεία Αγίας Ειρήνης.
Το TAF ειναι αυτο που παιζει πολυ τζαζ ..εχει μεν ωραιο κοσμο..και ειναι σαν εσωτερικη αυλη σε παλια σπιτια?(βλεπε Συνοικια το Ονειρο?)Βέβαια τις περισσότερες φορές στην Καρύτση ειδικά ΠΣΚ γίνεται τόσος πανικός που δεν ξεχωρίζεις ούτε σε πιο μπαράκι είσαι ούτε και τι μουσική ακούς, όπως γίνεται άλλωστε σε όλες τις περιοχές που κατά καιρούς γίνονται μόδα, π.χ Αβραμιώτου παλιά.
Οπότε επειδή πλέον μεγαλώνω και το πάω κάπου για να δω και να με δουν δε με εκφράζει (οχι οτι με εξέφραζε και ποτέ) προτιμώ πιο χαλαρά μπαράκια και με ωραία cocktail όπως το Κλουβί στα Πετράλωνα. Πολύ ωραίος χώρος είναι και το T.A.F στο μοναστηράκι (και με ενδιαφέρουσες εκθέσεις και event κατά καιρούς) και το 6 D.O.G.S the Garden αλλά έχουν γίνει hot spot και πρέπει να πας ή πολύ νωρίς ή πολύ αργά αν θες να στέκεσαι σαν άνθρωπος και όχι σαν ρέγγα...
(και ναι Κλεοπάτρα Καρύτση πολύ φοιτηταριό...)
Στο κέντρο κοντά στο Μοναστηράκι, πάνω από την ΑιόλουΠου ειναι αυτο παλι ...για ενημερωστε μας !