• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αεροσυνοδοί τρανσέξουαλ

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Ρενάτα, πριν έξι χρόνια , τέτοια εποχή στο αεροδρόμιο του Αμστερνταμ και κυρίως στην ΚΛΜ μόνο τρανσέξουαλ εργαζόμενους έβλεπα. Τώρα μπορεί να ήταν τυχαίο, τότε όμως μου είχε φανεί ασυνήθιστο, σήμερα ποιός ασχολείται
αυτό ακριβώς..κανένας δεν πρέπει να ασχολείται οπως λές και εσύ!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Θυμάμαι κάτι παλιές ιστορίες του Traveller που βαθμολογούσε τις αεροσυνοδούς...Εύχομαι να ταξιδέψει σύντομα με την εν λόγω εταιρία...
θα τον στείλομε στην ταυλάνδη μετά του taver έχουν καιρό να πάνε..
να μας πουν και την βαθμολογία τους..:D

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Η αεροπορική εταιρεία η οποία θα δέχεται και τρανσέξουαλ ως αεροσυνοδούς είναι η p.c. air.Αρχικά προσέλαβαν 3
τρανσέξουαλ 17 γυναίκες και 10 άνδρες.Μία από αυτές είναι η miss tifany.H κονκάρδα και η άδεια με την οποία θα εφοδιαστούν είναι για να μην έχουν προβλήματα με τα immigrations των διαφόρων χωρών.:thailand01:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οτι αμα κανει χαζα ο επιβατης και του αστραψει καμια η τρανσεξουαλ, ως πιο χεροδυναμη, θα τον κανει να δει τον ουρανο σφοντυλι.
Γι αυτο φρονιμα!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Οτι αμα κανει χαζα ο επιβατης και του αστραψει καμια η τρανσεξουαλ, ως πιο χεροδυναμη, θα τον κανει να δει τον ουρανο σφοντυλι.
Γι αυτο φρονιμα!
Δηλαδή, λέμε τώρα..., αν εγώ ως επιβάτης θέλω να κάνω κανά χαζό πρέπει πρώτα,
καλού κακού, να χουφτώσω την αεροσυνοδό;:rolleyes:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οχι απαραιτητως! Μπορεις απλως να της σπασεις τα νευρα ξαπλωνοντας την ωρα που ο απο πισω επιβατης τρωει το γευμα του και κανοντας τον συχρηστο, αρνουμενος να πας μπροστα το καθισμα του και στην παρατηρηση που θα σου κανει, ριχνεις και μια προσβολα σε σχεση με το φυλο της. Ε η σφαλιαρα θα τσουξει!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Οχι απαραιτητως! Μπορεις απλως να της σπασεις τα νευρα ξαπλωνοντας την ωρα που ο απο πισω επιβατης τρωει το γευμα του και κανοντας τον συχρηστο, αρνουμενος να πας μπροστα το καθισμα του και στην παρατηρηση που θα σου κανει, ριχνεις και μια προσβολα σε σχεση με το φυλο της. Ε η σφαλιαρα θα τσουξει!
Ναι! αλλά αν, το πιθανότερο, δεν είναι τρανσεξουαλ απλά θα γίνω "ρόμπα".:rolleyes:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Σε καθε περιπτωση ενας τετοιος επιβατης ρομπα θα γινει!

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Σε καθε περιπτωση ενας τετοιος επιβατης ρομπα θα γινει!
Άρα, λοιπόν, δεν υπάρχει καμία διαφορά, τρασνσεξουαλ ή όχι αεροσυνοδός, φρόνιμα πρέπει να καθόμασται!!!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καταρχην ναι! Αλλα αν δεν κατσει κανεις φρονιμα, εκτος που θα γινει και ρομπα, το χαστουκι θα τσουξει πιο πολυ γιαιτ οπως και να το κανουμε πιο χεροδυναμες ειναι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom