Μαρόκο Αεροπορική σύνδεση για Μαρόκο

GTS

Member
Μηνύματα
7.007
Likes
20.171
Με μία στάση, μπορείς να πάρεις Easyjet για Μιλάνο π.χ. από εκεί Μαρακές.....δες όμως αν σε βολεύει (ώρες κτλ).
 

discolata

Member
Μηνύματα
305
Likes
61
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
raja ampat
παιδιά ψαχνω και εγω για μαροκο για χριστουγεννα , η φτηνοτερη τιμη που εβρισκα ηταν 332 ευρώ .. φυσικά οι τιμες ανεβαινουν ραγδαίως.. τωρα θελω ενα 450 είτε με alitalia είτε με iberia..

αν επισης κανεις εχει πληροφοριες για το ταξιδι μαρακες - καζαμπλανκα δεκτές..
π.χ ειναι καλυτερο λεωφορειο ή τραινο ? κοστος ?

σοκραν!
 

japetus

Member
Μηνύματα
622
Likes
1.167
H Hellenic Imperial παντως σαν εταιρεια υπαρχει, εκανε μάλιστα και καποια δρομολογια μεσα στο καλοκαιρι, ακομα και για Καζαμπλανκα αν και σχεδον παντα ταξιδεψαν αδεια. Τα αεροπλανα της ειναι μεγαλα (747) και ειναι η μονη που εχει τη δυνατοτητα να κανει αυτη τη στιγμη (μετα την ιστορια της ολυμπιακης) υπερατλαντικα δρομολογια. Παρολα αυτα τα αεροσκαφη της (συνηθως) καθονται ενω τα πληρωματα συνεχίζουν να πληρωνονται κανονικα... Οπως ειπε και ο Traveller για να γινεται αυτο το πραγμα πρεπει να πεφτει τρελλό πλύσιμο....

Σε καθε περιπτωση ομως, καντε ενα τηλεφωνο στην εταιρεια να δειτε τί θα σας πουν. Το οτι ξεκινησαν καποια δρομολογια το καλοκαιρι ειναι ενθαρρυντικο. Ειναι ακριβουτσικα τα εισητηρια αλλα μπορεις να βρεις (αν γινει η πτηση) και με 300 ευρω..
 

charota

Member
Μηνύματα
27
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
μόλις γύρισα...
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Εμείς ταξιδεύουμε για Μαρακές τον Μάρτιο με αθήνα-Μαδρίτη με Αegean και Μαδρίτη Μαρακές με easy jet με μια διανυκτέρευση στη Μαδρίτη με 150ε . Δοκίμασε με easy jet να κάνεις ΑΘΗΝΑ-ΜΙΛΑΝΟ-ΜΑΡΑΚΕΣ ή ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ, ή ΑΘΗΝΑ-ΠΑΡΙΣΙ-ΜΑΡΑΚΕΣ/ΚΑΖΑΜΠΛΑΝΚΑ. Οταν το έψαχνα ήταν πολύ πιο οικονομικά απο τα απευθείας απο Αθήνα,αλλά πρέπει να δεις αν σε βολεύουν οι ώρες!
 

manu

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
καλησπέρα ... ! θα ήθελα αν μπορεί κανείς να μου δώσει πληροφορίες για πτήσεις από Αθήνα για Αγκαντίρ , αρχές Νοέμβρη ( οποιαδήποτε ημερομηνία μετά την 1η Νοεμβρίου ) και επιστροφή μετά από μια εβδομάδα ή και 10 μέρες .
Εχω κοιτάξει εταιρίες χαμηλού κόστους αλλά φυσικά δεν φεύγει κανείς από ελλάδα , βρήκα καλές πτήσεις από λονδίνο από Βρυξέλλες και από Παρίσι για Αγκαντίρ , αλλά δεν βρίσκω καθόλου καλές τιμές για να πάω εώς εκεί !
Μπορεί κανείς να μου προτείνει είτε εταιρίες είτε ενδιάμεσους σταθμούς ? Δυσκολεύομαι να χωνέψω ότι πρέπει να ξοδέψω το ελάχιστο 600 ευρώ μόνο για την πτήση για να πάω στο Μαρόκο !!!!!!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων !
 

manu

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Τώρα μόλις , βγάινει γύρω στα 500 συν οτι μας χρεώσουν για σανίδες του σέρφ , και οι ώρες είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν , πρέπει κανείς να μείνει Μιλάνο για να πάρει το αεροπλάνο της επόμενης ημέρας , εκτός και αν κοιτάξω με άλλη εταιρεία για Μιλάνο ... Θα το δω και αυτο ... Σ ευχαριστώ πολύ !
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.543
Μηνύματα
899.735
Μέλη
39.257
Νεότερο μέλος
kateanderson

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom