Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Θα προτιμούσα αυτό
Σίγουρα δεν αποτελεί στοιχείο για να βγάλεις ένα εμπεριστατωμένο συμπέρασμα, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός και θυμάμαι που μακάριζα την επιλογή μου για την Avianca (μια επιλογή που έγινε κυρίως για να πάρω και τα μίλια).
Δεν απορρίπτω την Latam σαν αεροπορική, καθώς δεν έχω πετάξει μαζί της για να έχω μια καλύτερη γνώμη, αλλά την κατατάσσω σε δεύτερη θέση σε σχέση με Avianca και LCPeru που χρησιμοποίησα και ήταν και οι δύο πολύ συνεπείς!
Με Avianca έχω κάνει μόνο εσωτερική πτήση στο Περού και ήταν στην ώρα της, που ήταν για μένα βασικό στοιχείο! Δεν ήταν economy αλλά business θέση και για μιάμιση ώρα πτήση ήταν όλα σαν "business service" δλδ μια χαρά. "Τσίμπησα" και τα μίλια μου!Turkish + Avianca
Δεν έχω πετάξει με Latam, αλλά σε επόμενο ταξίδι αν αποφασίσω να πετάξω μαζί της, θα φροντίσω να έχω μεγαλύτερα χρονικά περιθώρια στο πρόγραμμα μου. Αυτό το στηρίζω σε μία συγκυρία κατα την διάρκεια της παρουσίας μου στο αεροδρόμιο της Χουλιάκα, όταν καθώς περίμενα να έρθει η ώρα της πτήσης μου, χάζευα το πίνακα των δρομολογίων. Όλα τα δρομολόγια της Latam είχαν καθυστέρηση...μα ΟΛΑ....και ήταν 4-5 πτήσεις!Turkish + Latam
Σίγουρα δεν αποτελεί στοιχείο για να βγάλεις ένα εμπεριστατωμένο συμπέρασμα, αλλά μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός και θυμάμαι που μακάριζα την επιλογή μου για την Avianca (μια επιλογή που έγινε κυρίως για να πάρω και τα μίλια).
Δεν απορρίπτω την Latam σαν αεροπορική, καθώς δεν έχω πετάξει μαζί της για να έχω μια καλύτερη γνώμη, αλλά την κατατάσσω σε δεύτερη θέση σε σχέση με Avianca και LCPeru που χρησιμοποίησα και ήταν και οι δύο πολύ συνεπείς!