18 Φεβρουαρίου 2014 #1 J jim4 Member Μηνύματα 5 Likes 0 Λοιπόν πετάω σε ένα μήνα περίπου για Λονδίνο. Στο Μακεδονία μπορείς να αγοράσεις απο κάπου τσιγάρα αφού έχεις περάσει το Security?
Λοιπόν πετάω σε ένα μήνα περίπου για Λονδίνο. Στο Μακεδονία μπορείς να αγοράσεις απο κάπου τσιγάρα αφού έχεις περάσει το Security?
18 Φεβρουαρίου 2014 #2 doraf Member Μηνύματα 193 Likes 146 Επόμενο Ταξίδι Βαρκελώνη Ταξίδι-Όνειρο Ισλανδία Από τα duty free..
18 Φεβρουαρίου 2014 #3 J jim4 Member Μηνύματα 5 Likes 0 ναι αλλά απότι ξέρω στα duty free πουλάνε μόνο κούτες έτσι? Εγώ θελω γύρω στα 5 με 6. δεν υπάρχει κάτι άλλο?
ναι αλλά απότι ξέρω στα duty free πουλάνε μόνο κούτες έτσι? Εγώ θελω γύρω στα 5 με 6. δεν υπάρχει κάτι άλλο?
18 Φεβρουαρίου 2014 #4 doraf Member Μηνύματα 193 Likes 146 Επόμενο Ταξίδι Βαρκελώνη Ταξίδι-Όνειρο Ισλανδία αααα... μετά τον έλεγχο είναι μόνο τα duty free κι ένα everest στο οποίο δε νομίζω να πουλούσε τσιγάρα..
αααα... μετά τον έλεγχο είναι μόνο τα duty free κι ένα everest στο οποίο δε νομίζω να πουλούσε τσιγάρα..
18 Φεβρουαρίου 2014 #5 J jim4 Member Μηνύματα 5 Likes 0 οκ... παντως για τα duty free ισχυει οτι τα περνουμε κανονικη τιμη μιας και ταξιδευουμε ευρωπη?
18 Φεβρουαρίου 2014 #6 doraf Member Μηνύματα 193 Likes 146 Επόμενο Ταξίδι Βαρκελώνη Ταξίδι-Όνειρο Ισλανδία να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω γιατί δεν ψώνιζα ποτέ..ήταν τα πιο ακριβά σε σχέση με άλλες χώρες..άσε που δεν καπνίζω κιόλας...
να σου πω την αλήθεια δεν το γνωρίζω γιατί δεν ψώνιζα ποτέ..ήταν τα πιο ακριβά σε σχέση με άλλες χώρες..άσε που δεν καπνίζω κιόλας...
18 Φεβρουαρίου 2014 #7 chris7 Member Μηνύματα 3.218 Likes 26.894 Επόμενο Ταξίδι Λουξεμβούργο Ταξίδι-Όνειρο Καναδάς jim4 said: οκ... παντως για τα duty free ισχυει οτι τα περνουμε κανονικη τιμη μιας και ταξιδευουμε ευρωπη? κλικ για όλη την παράθεση... Ναι.
jim4 said: οκ... παντως για τα duty free ισχυει οτι τα περνουμε κανονικη τιμη μιας και ταξιδευουμε ευρωπη? κλικ για όλη την παράθεση... Ναι.
19 Φεβρουαρίου 2014 #10 filippia Member Μηνύματα 356 Likes 372 Επόμενο Ταξίδι Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Δίπλα στο Έβερεστ έχει κι ένα μαγαζάκι που πουλάει εφημερίδες, ίσως εκεί έχει. Αλλά δεν ξέρω γιατί δεν καπνίζω, αν ξέρει κανένας άλλος.
Δίπλα στο Έβερεστ έχει κι ένα μαγαζάκι που πουλάει εφημερίδες, ίσως εκεί έχει. Αλλά δεν ξέρω γιατί δεν καπνίζω, αν ξέρει κανένας άλλος.