Λυπάμαι, αλλά κάνεις λάθος. Είναι αδόκιμη η χρήση του όρου με την έννοια που δίνεις.Το vice versa σημαινει μετ'επιστροφής.
Λυπάμαι, αλλά κάνεις λάθος. Είναι αδόκιμη η χρήση του όρου με την έννοια που δίνεις.Το vice versa σημαινει μετ'επιστροφής.
Το vice versa σημαίνει αντιστρόφως ή τανάπαλιν. Στην ορολογία των μεσων μαζικης μεταφορας χρησιμοποιείται για να υποδηλωσει το μετ' επιστροφής. Το κείμενο μου είχε αυτό το αντικείμενο.Λυπάμαι, αλλά κάνεις λάθος. Είναι αδόκιμη η χρήση του όρου με την έννοια που δίνεις.
Ετσι ειχα την εντυπωση και εγω οτι με το ΄'vice versa' 'ετσι οπως το εθεσες ελεγεςΤο vice versa σημαίνει αντιστρόφως ή τανάπαλιν. Στην ορολογία των μεσων μαζικης μεταφορας χρησιμοποιείται για να υποδηλωσει το μετ' επιστροφής. Το κείμενο μου είχε αυτό το αντικείμενο.
Vice versa στα Ελληνικά, μετάφραση, έννοια, ορισμός, Λεξικό Αγγλικά Ελληνικά
Και οι 2 πεσαμε εξω. Δεν ειναι ουτε 10 αλλα ουτε 16, αλλα 14. Παρολα αυτα εγω ειχα πληρωσει 10 ευρω το 2007, απο τοτε πηρε αυξηση.Ετσι ειχα την εντυπωση και εγω οτι με το ΄'vice versa' 'ετσι οπως το εθεσες ελεγες
'και αντιστροφως'.
Η διαδρομη με μετρο κοστιζει 8 ευρω.
και 'vice versa' κατα τον δικο σου ορισμο,
16ευρω, 8+8 και οχι 10 οπως αναφερεις,,
10 κοστιζει το λεωφορειο,,5 + 5 η επιστροφη.
Σωστος......το 2007 ήταν και 6 ευρώ o/w το εισιτήριο
Δεν ειναι λαθος το 16 τοσο κοστιζει αν το βγαλεις μεμονομενα 8+8Και οι 2 πεσαμε εξω. Δεν ειναι ουτε 10 αλλα ουτε 16, αλλα 14..
Ναι αλλα στο αρχικο σου ποστ συγκρινεις τιμη μετρο 2007 με τιμη ταξι σημερινη και το ταξι τοτε ηταν αρκετα φθηνοτερο σε σχεση με σημερα,,,Παρολα αυτα εγω ειχα πληρωσει 10 ευρω το 2007, απο τοτε πηρε αυξηση.
Σημασια δεν εχει η ποσοτητα, αλλα η ποιοτητα...χα χα χα..1,5 εκατ. λιγότερους επιβάτες εξυπηρέτησε ο ΔΑΑ, «Ελ. Βενιζέλος», για τη χρονιά που μας πέρασε.
Kourakos Travel: 1,5 εκατ. λιγότερους επιβάτες εξυπηρέτησε ο ΔΑΑ, «Ελ. Βενιζέλος», για τη χρονιά που μας πέρασε
καλά να πάθει! κάθε φορά που πάω όλο και λιγότερους βλέπω!1,5 εκατ. λιγότερους επιβάτες εξυπηρέτησε ο ΔΑΑ, «Ελ. Βενιζέλος», για τη χρονιά που μας πέρασε.
Kourakos Travel: 1,5 εκατ. λιγότερους επιβάτες εξυπηρέτησε ο ΔΑΑ, «Ελ. Βενιζέλος», για τη χρονιά που μας πέρασε