Αγορά ταξιδιωτικών υπηρεσιών με κάρτα

jimp

Member
Ήταν να μην ανοίξω τον χορό... :haha:
Εγώ πάντως Δευτέρα ή Τρίτη θα είμαι στην Αλφα απίκο. Το θέμα είναι: να τους τα κάνω γυαλιά καρφιά ή όχι; :bleh:
Θέλω να δείξεις επίπεδο, γιατί αλλιώς θα χάσεις το δίκιο σου. Και μετά να μας πεις τι έγινε.

skoumpi

Member
Εστω οτι τελικά χρεωνόμαστε όλοι απο 2-4% επιπλέον, γνωρίζετε αν αυτός είναι ο οικονομικότερος τρόπος να κινηθούμε σε χώρες με διαφορετικό νόμισμα; π.χ. σε σχεση με ανταλλακτήριο? Γιατί εγω είχα στο μυαλό μου να αλλάξω λίγα χρήματα και μετά τα πάντα με βιζα!

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Και μετά να μας πεις τι έγινε.
Εννοείται πως θα ενημερώσω.
Πάντως τώρα που το θυμήθηκα, όταν χρησιμοποίησα την ίδια κάρτα για πληρωμές στην Βουδαπέστη δεν είχα παρατηρήσει τέτοια απόκλιση. Ήταν βέβαια και πριν 5 χρόνια. Τι να πω... :rolleyes-80:

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Παιδιά τζίφος! Πήγα στην τράπεζα μεν, γύρισα χωρίς απαντήσεις δε! Έπεσα πάνω σε μια ασχετίδου η οποία δεν ήξερε τίποτα! Και τελικά αυτό που έκανα, κατόπιν δικής της συμβουλής, ήταν να συμπληρώσω μια αίτηση για αμφισβήτηση συναλλαγής γράφοντας ως αιτιολογία ότι υπάρχει αρκετή απόκλιση ανάμεσα στην ισοτιμία που δίνει η Visa και σε αυτή που τελικά με χρέωσε η Alpha. Οπότε αναμένουμε στο ακουστικό μας... Όχι πως έχω πολλές προσδοκίες, αλλά είπα να το κάνω κι αυτό, έτσι για να μην πω πως παραδόθηκα αμαχητί στα νύχια τον τοκογλύφων... :haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ πάντως επειδή τις βλέπω τις χρεώσεις, τουλάχιστον όσες είναι σε δολάρια ή κολομβιάνικα, χιλιάνικα και κουβανέζικα πέσος, μου έρχοντια σε εξαιρετικά rates...

Επόμενο Ταξίδι
Πράγα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Πήγα στην τράπεζα μεν, γύρισα χωρίς απαντήσεις δε!
Αφού ήρθες με άδεια χέρια...φέρε ένα ταπεράκι με τα φοβερά ντολμαδάκια της γιαγιάς σου, το κεφάλαιο είναι εθισμένο στη "μάσα"!

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Εγώ πάντως επειδή τις βλέπω τις χρεώσεις, τουλάχιστον όσες είναι σε δολάρια ή κολομβιάνικα, χιλιάνικα και κουβανέζικα πέσος, μου έρχοντια σε εξαιρετικά rates...
Μιλάς με γρίφους γέροντα...! Ποια κάρτα χρησιμοποιείς κι απολαμβάνεις εξαιρετικά rates; Μολόγα τα όλα ευλογημένε!

Αφού ήρθες με άδεια χέρια...φέρε ένα ταπεράκι με τα φοβερά ντολμαδάκια της γιαγιάς σου, το κεφάλαιο είναι εθισμένο στη "μάσα"!
Ε, όχι να τρατάρω και τους τραπεζίτες! Καλύτερα να μου κοπούν σύριζα τα χέρια! :D

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα