mixalisp90
Member
Ρώτησες αν " είναι καλή για ταξίδι με ryanair" και σ αυτό απαντησα, πιστεύοντας ότι εννοούσες κατάλληλη.
Γενικά είναι καλή μαρκα με ότι εταιρεία ταξιδεύεις
Ρώτησες αν " είναι καλή για ταξίδι με ryanair" και σ αυτό απαντησα, πιστεύοντας ότι εννοούσες κατάλληλη.
Γενικά είναι καλή μαρκα με ότι εταιρεία ταξιδεύεις
Χωρίς να είμαι σίγουρος αν είναι στις διαστάσεις της Ryanair την ίδια με 2 ρόδες την έχουμε πάρει με την @paefstra από τα Factory στα 30€γεια σας παιδια...αξιζει αυτη η βαλιτσα? με 4 ροδες 1.5κιλο βαρος?
1.5κιλο συνολικο βαρος?Χωρίς να είμαι σίγουρος αν είναι στις διαστάσεις της Ryanair την ίδια με 2 ρόδες την έχουμε πάρει με την @paefstra από τα Factory στα 30€
στο σιτε δεν βλεπω να υπαρχει αυτη σε τετοια τιμη φιλε μουΓιατι πηγες απο το Factory;
για αυτο λεω 30€ δεν γινετε να υπαρχει ευκολα...Μπορει να ειχαν καποιες β' διαλογης και να ξεπουλησαν. American tourister με 30€ δυσκολο να βρεις διαφορετικα
Είσαι σίγουρη? 30€ και κάτι έδωσα θυμάμαι για τις 2 ρόδες σε μπλε χρώμα.50 απο 120 την πηραμε.
η αγορά για την οποία γίνεται λόγος έγινε 9 - 10 μήνες πριν. Λογικό μου φαίνεται να μην τη βρίσκεις τώρα.στο σιτε δεν βλεπω να υπαρχει αυτη σε τετοια τιμη φιλε μου