G13_on_Tour
Member
Τι να σου πω συμβαινει...Εντελώς αντίθετη άποψη έχω. Η πρώτη βαλίτσα που είχα πάρει, πριν από χρόνια και ζαμάνια . Σκίστηκε το ύφασμα μετά από 3 αεροπορικά ταξίδια, τζάμπα τα λεφτά που έδωσα.
Σε μενα η συγκεκριμενη βαλιτσα που ακομα υπαρχει απλα δεν ειναι μοντερνα εχει κανει 15 ταξιδια Αθηνα-Λονδινο κι αλλα 15 Λονδινο-Αθηνα... + καμμια 10αρια arround europe.
Συνολο πανω απο 40 ταξιδια και μαλιστα πετυχε και την ενδοξη παλια-δημοσια Ολυμπιακη και το "Ελληνικο" και βγηκε ασπροπροσωπη.
Ισως παλια να φτιαχναν πιο καλα πραγματα (αυτο ισχυει σε ολα τα αγαθα)
Ισως απλα να ειμαι σουπερ τυχερος
Για αυτο ξαναπηρα αλλες 2 Diplomat και ειναι μια χαρα εως τωρα (βεβαια 40 ταξιδια δεν κανα ακομα αλλα ευελπιστω...)
Παντως και μονο που υπαρχει Ευρωπαικος νομος για τις εταιρειες να αποζημιωνουν τους πελατες σημαινει οτι το λαθος δεν ειναι στις βαλιτσες αλλα στο τροπο φορτωσης-εκφορτωσης-μεταφορας.
Κι αυτο δυστυχως το εχουμε ζησει ολοι μας... για αυτο και θεωρω κοροιδια να δωσω πανω απο 100 ευρω για βαλιτσα που απλα εχει αλλο λογοτυπο, ασε που τωρα εχω μια φοβερη καταπρασινη με ενα τρυγωνακι που κανει μπαμ απο μακρια στον ιμαντα και την τσιμπαω αμεσως!!!
Καλα ταξιδια να'χουμε και η βαλιτσα ειναι 2ον!