Rosa Mundial
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ελα ντε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϋλάνδη
χαλικιαδα δεν εχω παει, αλλα η Δραγωνερα ειναι μεγευτικη. Δηλαδη η Χαλικιαδα ειναι ακομα πιο ομορφη απο τη Δραγωνερα?λοιπον ας ριξω και εγω τις εμπειριες μου απο αγκιστρι που εχω παει αμετρητες φορες και το λατρευω.κ να προσπαθησω ν απαντησω και σε καποια θεματα που τεθηκαν παραπανω.λοιπον εγω για διαμονη προτεινω σκαλα ωστε να εισαι διπλα στην τοπ παραλια του νομου αττικης χαλικιαδα.απτη σκαλα δεν εισαι διπλα σε καμια παραλια εισαι ακριβως στη μεση απ ολες.οποτε σκαλα,ετσι ουτε εχεις αγχος για λεωφορειακι κτλ,απλα βαζεις μαγιο περπατας ενα τεταρτακι μεστο δασος κ εφτασες χαλικιαδα.η καταβαση για καποιον που παει πρωτη φορα ισως φανει δυσκολη αλλα τελικα ειναι παιχνιδακι.με ποδηλατο λιγο δυσκολο να φτασεις εκει,εκτος κ αν κανεις μεστο δασος αλλα ακομα κ αν φτασεις το ποδηλατο θα το αφησεις πανω δεν κατεβαινει ουτε στα χερια.να εχετε ομπρελα γιατι σκια στη χαλικιαδα δεν παιζει.επισης η παραλια στη σκαλα δεν ειναι κακη για ενα απογευματινο μπανιο κ παγωτακι αφου ολα τα μαγαζια ειναι κοντα.επισης αξιζει εστω μια φορα να επισκεφτειτε δραγωνερα η απονησο(αν κ για μενα η χαλικιαδα ειναι ανωτερη),μπορειτε ειτε με το λεωφορειακη(αν ειναι κυριακη καλυτερα οχι) ειτε να πατε δραγωνερα με ποδηλατο,η αποσταση παλευεται.εμενα που μου αρεσει και το τρεξιμο ειχα παει τζοκιν ως τη δραγονερα απογευματακι.γενικα το νησι ειναι μικρο εχει πολλα πευκα κ ισιους δρομους και προσφερεται για ποδηλατο και τρεξιμο.ιουλιο αυγουστο προτιμηστε το καθημερινες,σκ ψιλοβουλιαζει.η σκαλα εχει αρκετα μαγαζακια για ολα τα γουστα,μεχρι κ βραδιες καραοκε γινονται οποτε να βαρεθειτε δυσκολο.αυτα,αν εχετε καποια αλλη απορια ελευθερα