Καλησπέρα και πάλι! Η συνήθης ύποπτη με τα διήμερα/τριήμερα. Στο Αγκίστρι έχει πάει κανείς; Μόλις 50΄από Πειραιά, πράσινο, ηρεμία και μπάνια, ταβερνούλες διαβάζω στην επίσημη ιστοσελίδα του νησιού. Καλά μου ακούγονται. Για διαμονή; Τα μόνα που είδα που μ άρεσαν κάπως ειναι στη Σκάλα ξενοδοχείο Kekrifalia 65 ευρώ και Vasilaras Hotel 85 ευρώ, δίκλινο. Τι λέτε;
Κοίταξα και Πόρο αλλά όλα κλεισμένα εκτός από το Image Hotel (125 με πρωινό, καλό μου φαίνεται) και το Sirene Blue Resort (175 deluxe room τα ανακαινισμένα γτ τα υπόλοιπα λέει 140 με κλασική επίπλωση και από ο,τι διάβασα στα σχόλια πελατών Booking βλακεία τα μη ανακαινισμένα δωμάτια!). Αλλά τόσα λεφτά για τον... Πόρο;! Δεν ξέρω...
Κοίταξα και Πόρο αλλά όλα κλεισμένα εκτός από το Image Hotel (125 με πρωινό, καλό μου φαίνεται) και το Sirene Blue Resort (175 deluxe room τα ανακαινισμένα γτ τα υπόλοιπα λέει 140 με κλασική επίπλωση και από ο,τι διάβασα στα σχόλια πελατών Booking βλακεία τα μη ανακαινισμένα δωμάτια!). Αλλά τόσα λεφτά για τον... Πόρο;! Δεν ξέρω...