Nikos1986
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κανάρια
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αυστραλία - Καλιφόρνια
Από το Las Vegas, το South Rim (που πάνε οι περισσότεροι) πρέπει να είναι γύρω στα 400-500 km. Δηλαδή με αμάξι δεν γίνεται αυθημερόν. Όταν σχεδιάζαμε να δούμε την περιοχή, λέγαμε να μείνουμε Flagstaff, γύρω στα 100-150 km μακριά, για να αφιερώναμε 2-3 μέρες στο Grand Canyon. Νομίζω πως το Flagstaff βολεύει περισσότερο. Είχα ακούσει πως από το Las Vegas γίνονται και εκδρομές με ελικόπτερο κλπ, αλλά δεν ασχοληθήκαμε με αυτές.Το Γκραντ ποσο μακρια ειναι απο Λας Βεγκας δηλαδη? Νομιζα οτι ειναι η πιο κοντινη πολη...
Λέγαμε να δούμε τις 4 Corners, αλλά έβγαιναν πάρα πολλά και δεν μπορούσαμε να βολέψουμε τις μέρες σε 1 ταξίδι. Έτσι το ακυρώσαμε και δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που είχαμε σχεδιάσει στο χαρτί.
Τα μουσεία που αρέσουν στον καθένα είναι τελείως υποκειμενικό. Εγώ π.χ. θα προτιμούσα Φυσικής Ιστορίας, Αυτοκινήτων, και εννοείται Αεροδιαστημικής. Γι αυτό έβαλα την Ουάσιγκτον . Τώρα θα μου πεις, γιατί όχι όπως λες και εσύ το Ορλάντο με το KSC... Το Ορλάντο για όσους είμαστε ακόμα παιδιά είναι ένας προορισμός από μόνο του (Daytona, Canaveral, Disneyland, Universal, Wet'n'Wild, Sea World, Gatorland, Fantasy of Flight και δεν συμμαζεύεται).Σχετικά με το Vegas που λέτε σε προηγούμενα post και μουσεία έχει και τα πάντα. Φυσικά έχει διαφορετικού τύπου μουσεία από τα συνηθισμένα. Είναι ένας διαφορετικός προορισμός που ξεφεύγει κατά πολύ από τις κλασικές πόλεις.Αν περιμένεις τι θα δεις εκεί τότε απλά θα απολαμβάνεις. 3 βραδιές μείναμε και αν είχαμε παραπάνω χρόνο και χρήματα θα μέναμε πιο πολύ.Στα καζίνο παίξαμε ελάχιστη ώρα.