εδώ νομίζω πως καταθεταμε απόψεις για καλύτερο νήσι, και όχι ησυχαστήριο... εναλλακτική το Αγιο Ορος..Λίγη ησυχία μήπως???????????
εδώ νομίζω πως καταθεταμε απόψεις για καλύτερο νήσι, και όχι ησυχαστήριο... εναλλακτική το Αγιο Ορος..Λίγη ησυχία μήπως???????????
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ DIK-7 ΓΙΑ ΤΟ ΩΡΑΙΟ TOPIC ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΗΤΗ. ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΩΡΙΑ, ΥΠΕΡΟΧΑ ΒΟΥΝΑ, ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΥΠΕΡΟΧΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ...
να μην έγραφες με κεφαλαία ίσως ?[/quote
έχεις δίκιο, ξεχάστηκα...:roll:
και επιπλέονΣαμοθράκη-
και επιπλέον
για την άγρια και παρθένα φύση, για την υπέροχη ακτογραμμή της, για το ψηλότερο βουνό του Αιγαίου, για τις αρχαιότητές της, για τα εξαιρετικά τοπικά προιόντα, γιατί δεν έχει διαβρωθεί τουριστικά...
για την αυθεντικότητά της, για την αύρα της...
η αποψη μου ειναι οτι ο καθενας εχει διαφορετικη οπτικη γωνια, διαφορετικα ζητουμενα. ετσι ολοι θα καταθετουμε την αποψη μας, που αλλοι θα συμφωνουν και αλλοι θα δαιφωνουν. σε ενα θα συμφωνησετε ολοι να φυγουμε το ταχυτερο δυνατον για νησακι.Πάτμος μακράν!! Όμορφο νησί, καλός κόσμος χωρίς τη δευτεράντζα της Μυκόνου.
να και καποιος που συμφωνει μαζι μου!!!!εχω γυρισει παρα πολλα νησια(ναυτικο βλεπεις)αλλα σαν την....Μηλο!
Aπλα το ποιο ομορφο νησι...αν ειχα την δυνατοτητα θα αγοραζα σπιτι!εδω και 6 χρονια παω καθε χρονο μια βδομαδα!
η λατινα παιρνει τα πανω της, συμφωνουν μαζι της. ακους εκει, να τολμησουν να εχουν αλλες επιλογες.να και καποιος που συμφωνει μαζι μου!!!!
ετσι, να παιρνει τα πανω της η μηλος!!!
ειπα εγω κατι τετοιο???η λατινα παιρνει τα πανω της, συμφωνουν μαζι της. ακους εκει, να τολμησουν να εχουν αλλες επιλογες.