• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αγάλματα...

_antonis_

Member
Πολύ ωραία. Το είχα ξαναδεί σε μέιλ.
Που τις βρίσκουν τις ιδέες δεν ξέρω!! Ο δρομέας μας όμως είναι ο πιό ωραίος!! :D

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Ναι και σε εμενα σε μαιλ μου τις εστειλαν. Βασικα μου στελνουν μερικα καταπληκτικα με φωτογραφιες απο ολον τον κοσμο που πραγματικα με ταξιδευουν αλλα ειναι μεγαλα και δεν μπορω να τα ανεβάσω.:(

_antonis_

Member
Ναι και σε εμενα σε μαιλ μου τις εστειλαν. Βασικα μου στελνουν μερικα καταπληκτικα με φωτογραφιες απο ολον τον κοσμο που πραγματικα με ταξιδευουν αλλα ειναι μεγαλα και δεν μπορω να τα ανεβάσω.:(
Υπάρχουν πάρα πολλά και υπέροχα σε μέιλ, αλλά λόγω χρόνου και άγνοιας... ούτε εγώ ανεβάζω. Τα κρατάω για τον εαυτό μου! :bleh:

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
ωραια! ας προσθέσουν και οσοι αλλοι εχουν!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
πφφ... τρομερά ατελής λίστα! Λετε να αρχίσουμε ένα θέμα για τα υπαίθρια γλυπτά που συναντάμε στα ταξίδια;

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
της Πραγας εχω παει που δειχνει...απο τη φωτογραφια χανει,γιατι ειναι δυο αγαλματα που κινουν τη λεκανη τους και ουρουν σε ενα χωρο που εχει το σχημα της Τσεχιας.Ειναι εξω απο το μουσειο του Καφκα.

_antonis_

Member
πφφ... τρομερά ατελής λίστα! Λετε να αρχίσουμε ένα θέμα για τα υπαίθρια γλυπτά που συναντάμε στα ταξίδια;
Δε νομίζω ότι χρειάζεται συζήτηση!
Άντε, ξεκινήστε. Εγώ πρέπει να ψάξω τα άλμπουν στο pc αν και δε νομίζω να έχω κάτι άξιο ανεβάσματος!!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Που ακριβως ειναι αυτο?Πραγματικα υπεροχο,θα ηθελα να το δω.:clap:

Ακριβώς να σου πω δεν θυμάμαι, αλλά το βρήκαμε κατεβαίνοντας από την πλατεία της Μονμάρτης για να πάρουμε το μετρό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα