_antonis_
Member
Σε καλό μας βραδιάτικα!64 ώρες πούλμαν ΝΥ-LA με $126 το άτομο η διαδρομή (advance purchase fare).
Greyhound.com | Home
Στο σχολείο μάλλον έπεφτε πολύ κοπάνα στο μάθημα της γεωγραφίας...
Σε καλό μας βραδιάτικα!64 ώρες πούλμαν ΝΥ-LA με $126 το άτομο η διαδρομή (advance purchase fare).
Greyhound.com | Home
Mήπως εννοείς 3 μερες για Ορλάντο? 3 μερες δεν φτανουν για τα παρκα μονο...Επίσης, 3 μέρες για Φλόριντα μια χαρά είναι, η Καλιφόρνια αξίζει αν πάει κανείς, να το ευχαριστηθεί!!! Αχχχχ....
Τώρα με το Google map και όλα τα map στο διαδίκτυο δεν χρειάζεται να ξέρεις και καλή γεωγραφία......64 ώρες πούλμαν ΝΥ-LA με $126 το άτομο η διαδρομή (advance purchase fare).
Greyhound.com | Home
δεν χρειαζονται ιδιαιτερες γνωσεις , ουτε να ξερεις που ειναι η καθε πολιτεια , αλλά ετοιμαζοντας ταξιδι στη Νεα Υορκη δεν κοιτας στο χαρτη που ειναι και σκεφτομενος να πεταχτεις μονοημερο στο Λος Αντζελες δεν κοιτας το χαρτη να δεις που βρισκεται , προτου ρωτήσεις στο φορουμ και δικαιολογημένα προκαλεσεις γέλια ; :xmas_rolleyes:Να πω την αμαρτία μου...άρχισα να μαθαίνω γεωγραφία όταν ξεκίνησα να κάνω ταξίδια :xmas_redface:
(Θέλω να πιστεύω οτι στα επόμενα χρόνια θα ξέρω απ' έξω και ανακατωτά που βρίσκεται η κάθε χώρα/πολιτεία/πόλη κλπ :xmas_cheesygrin
E, ναι.Mήπως εννοείς 3 μερες για Ορλάντο? 3 μερες δεν φτανουν για τα παρκα μονο...
Αντωνη συγκεντρωσουυυυυ! Σε συνεπηρε η ιδεα του Λος Αντζελες!! Λ.Α!!:xmas_biggrin:E, ναι.
Αλλά εννοώ ότι εκεί, ας πάει για τρείς μέρες. Αλλά στο Λ.Β. είναι κρίμα....
Καλά τα λές, όταν κάνεις 10 πράγματα μαζί, γράφεις ότι να ναι!!Αντωνη συγκεντρωσουυυυυ! Σε συνεπηρε η ιδεα του Λος Αντζελες!! Λ.Α!!:xmas_biggrin:
Ακριβώς!!! :xmas_mrgreen: Θα'θελα μια Καλιφόρνια με όοοοτι περιέχει και λίγο απο Grand Cnayon... :xmas_lol:Ή μηπως θα ήθελες και ενα Λας Βέγκας? Εμενα παντως δεν θα με χαλαγε ουτε αυτο! (σορυ για το οφ τοπικ, τελευταιο ειναι!)