ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Να ρωτήσω κάτι και εγώ. Εγώ σε πολύ λίγο καιρό θα πάω Αμερική για κάποια χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι θα πάρω αρκετές βαλίτσες μαζί μου και θα υπερβαίνω σίγουρα το επιτρεπτό όριο. Πόσο στοιχίζει το επιπλέον βάρος? Ακόμα δεν έχω κλείσει εισιτήρια. Υπάρχει κάποια εταιρία που να επιτρέπει κάτι παραπάνω? Μέχρι πόσες βαλίτσες επιτρέπεται να πάρεις μαζί σου. Θα το κοιτάξω και εγώ βέβαια αυτό αλλά εάν κάποιος είναι γνώριμος με το θέμα είναι ευπρόσδεκτο το οποιοδήποτε tip!
Παίζει αρκετά με την εταιρία, αλλά εν γένει οι χρεώσεις είναι... ασύλληπτες.
π.χ. με Lufthansa: http://www.lufthansa.com/mediapool/pdf/93/media_752593.pdf

Καλύτερα βρες μια μεταφορική και στείλε τις αποσκευές σου μ' αυτήν.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Καλύτερα βρες μια μεταφορική και στείλε τις αποσκευές σου μ' αυτήν.

Αυτό που λέει ο taver είναι το πιο συμφέρον.
Εφόσον θα πας για κάποια χρόνια, πάρε στη βαλίτσα μαζί σου μόνο τα πράγματα που χρειάζεσαι άμεσα και τα υπόλοιπα στείλε τα με μεταφορική.

Θα γλιτώσεις ταλαιπωρία και χρήματα.

NewYork

New Member
Ξέρετε κάποια μεταφορική που το κάνει αυτό ώστε να τους πάρω τηλέφωνο και να τους ρωτήσω ποσό θα μου στοιχίσει?

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Οι εταιρείες τύπου UPS, DHL, FEDEX κλπ., λειτουργούν κυρίως ως ταχυμεταφορικές, οπότε τα κόστη ανεβαίνουν κατά πολύ.

Αν τα πράγματα που θες να μεταφέρεις είναι σχετικά λίγα, ελαφριά και όχι ογκώδη, τότε εντάξει. Αν όμως είναι ακριβώς το αντίθετο, τότε απευθύνσου σε κάποια άλλη (όχι courier) εταιρεία διεθνών μεταφορών.
Υπάρχουν αρκετές.

vicky_pl

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φρανκφούρτη - Κολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Ερωτηση και παλι...!
Ποιο ειναι το επιτρεπτο οριο κιλων για αποσκευες στην alitalia ? Για χειραποσκευες αν δεν κανω λαθος ειναι 55x25x35 και 5kg, ετσι ?

helenabak123

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαροκο
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
γενικά σχεδόν για όλες τις αεροπορικές εταιρίες για ευρωπαϊκές πτήσεις ισχύουν οι ίδιοι κανονισμοί, 20 κιλά για οικονομική θέση και 30 κιλά για πρώτη. Το αντίστοιχο link της alitalia που μπορείς να δεις ακριβώς τι ισχύει ειναι www.alitalia.com/GR_EL/your_travel/baggage/baggage_allowance.htm

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Ξέρετε κάποια μεταφορική που το κάνει αυτό ώστε να τους πάρω τηλέφωνο και να τους ρωτήσω ποσό θα μου στοιχίσει?[/QUO

Μήπως θες να στα κουβαλήσουμε κι΄όλας ?:D

rosinante

Member
Επόμενο Ταξίδι
αλπική τρενογραμμή
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ
με την iberia με την οποία θα ταξιδέψω τον Μάιο για αμερική μπορω να έχω 2 αποσκευές από 23 κιλα και δέκα κιλά χειραποσκευή
σωστά διάβασα;

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Προς το παρόν, η Swiss επιτρέπει 43 κιλά & 2 αποσκευές ανά άτομο στις πτήσεις της για ΗΠΑ. Το προνόμιο αυτό όμως σύντομα θα καταργηθεί, όπως γίνεται σταδιακά σε όλες τις εταιρείες.
Οπότε όποιος πρόλαβε, πρόλαβε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα