• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Όνομα σε εισιτήριο

gogokotr

Member
Γεια σε όλους,
θέλω να κάνω δώρο έκπληξη ένα αεροπορικό εισιτήριο στον αδερφό μου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει νέα ταυτότητα. Γνωρίζω ότι αν είναι διαφορετικό έστω ένα γράμμα του ονόματος του ανάμεσα σε ταυτότητα και εισιτήριο θα υπάρξει πρόβλημα. Το όνομά του είναι Γρηγόρης. Στην ταυτότητα που έχει τώρα το γράφει Γρηγόριος. Μήπως έχετε κάποια ιδέα πως γράφεται το συγκεκριμένο όνομα σε λατινικούς χαρακτήρες;; Gregory όπως είναι στα αγγλικά ή Grigorios όπως είναι γραμμένο στην ταυτότητά του;; Ξέρω ότι ίσως δεν πάρω απάντηση γιατί που να ξέρετε και εσείς αλλά δεν μπορώ να τον πείσω και να βγάλει νέα ταυτότητα χωρίς λόγο. Σας ευχαριστώ έτσι και αλλιώς.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το εισιτήριο που θέλεις να κάνεις δώρο αφορά ταξίδι εσωτερικού ή εξωτερικού? Αν πρόκειται για τη δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να έχει ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο για να ταξιδέψει. Αν πρόκειται για εσωτερικό γράψε Grigorios.

echo2011

Member
Grigorios
αλλά υπολόγισε να του αφήσεις περιθώριο μέχρι το ταξίδι για να βγάλει τη νέα ταυτότητα. Αν δε την βγάλουν αυθημερόν θα του δώσουν μία προσωρινή ταυτότητα (ένα χαρτί) και καλύτερα να μη ταξιδέψετε με αυτό εξωτερικό. Επίσης δες αν στον προορισμό που θέλετε να πάτε γίνεται δεκτή η ταυτότητα ή αν χρειάζεται διαβατήριο..

mad4paok

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΝΑΜ
Grigorios θα πρέπει να γράψεις. Στις νέες ταυτότητες ή στο διαβατήριο μεταφράζουν ακριβώς το όνομα π.χ το Γεώργιος είναι Georgios και όχι George

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom