Όλα καλά

D

Delmem39172

Guest
Ημουν μελος παλια πολυ παλια εδω νομιζω πριν 15 χρονια ,εχω γραψει πολλες ιστοριες αλλα δεν θυμάμαι με ποιο όνομα ημουν,καλως σας βρηκα.

fotast

Member
:welcome2:

Έχεις γράψει ιστορίες εδώ και δεν μπορείς να τις βρεις γιατι δεν θυμάσαι το όνομα σου;Δεν μπορείς να τις βρεις ούτε ψάχνοντας τους προορισμούς;

D

Delmem39172

Guest
:welcome2:

Έχεις γράψει ιστορίες εδώ και δεν μπορείς να τις βρεις γιατι δεν θυμάσαι το όνομα σου;Δεν μπορείς να τις βρεις ούτε ψάχνοντας τους προορισμούς;
Έχω γράψει σελίδες ολόκληρες από λατινική Αμερική τότε ως ταξιδιώτης τώρα ως μόνιμος κάτοικος θα γράψω άλλες τα δεδομένα ταξιδιώτη μόνιμου κατοίκου είναι διαφορετικά.

fotast

Member
Έχω γράψει σελίδες ολόκληρες από λατινική Αμερική τότε ως ταξιδιώτης τώρα ως μόνιμος κάτοικος θα γράψω άλλες τα δεδομένα ταξιδιώτη μόνιμου κατοίκου είναι διαφορετικά.
Σίγουρα ισχύει αυτό που λες αλλά θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε και την προηγούμενη "ματιά" σου.

D

Delmem39172

Guest
Σίγουρα ισχύει αυτό που λες αλλά θα είχε ενδιαφέρον να διαβάσουμε και την προηγούμενη "ματιά" σου.
Τελικά αλλού τις έγραψα όχι εδώ ήμουν μέλος εδώ αλλά σχολίασα δυσμενως κάποιον που έγραφε για κουβα και με βγάλανε με μπλόκαραν.συμβαινουν αυτά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou