ioanna@travel
Member
Καλησπέρα σε όλους. Έχω επισκεφτεί αρκετές φορές τη σελίδα, αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω... το ερώτημα λοιπόν είναι το εξής: Για την Ίο πρέπει να είσαι 18 για να πας ή δέχονται και λίγοο μεγαλύτερους; Αποφασίσαμε με το amore τελευταία στιγμή για διακοπές λόγω δουλειάς, καθώς δεν ήξερε το αγόρι πότε θα 'επερνε άδεια. Σκεφτόμασταν για Κουφονήια, Σέριφο, Ηρακλειά, Δονούσα, Σίφνο, Ανάφη, Φολέγανδρο..., αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα...Βρήκαμε λοιπόν μία καλή προσφορά για Ίο, ξενοδοχείο περιποιημένο στο Γυαλό. Έχω διαβάσει αρκετά και έχω καταλάβει πως είναι ένα όμορφο νησακι με υπέροχες, για τα δεδομένα των Κυκλάδων παραλίες, αλλά ή σκέψη πως θα περπατάω στα σοκάκια και θα πέφτουν πάνω μου μεθυσμένοι ξεβράκωτοι Άγγλοι, ή ότι θα θέλω να πιω ενα ωραίο ποτάκι με χαλαρή μουσικούλα και θα είναι όλα κλαμπάκια ή μπαράκια για νέους που μόλις τελείωσαν το σχολείο με τρομάζει κάπως. Ίσχύουν αυτά; Οι ηλικίες μας είναι 26 και 30. Μας αρέσει να τη βγάζουμε την ημέρα στη θάλασσα και σε αξιοθέατα και το βραδάκι για φαγητό και κανα ποτάκι σε μπαρακι, αλλα όχι club και να μην χωράμε να περάσουμε στο μαγαζι. Και για να κλείσω το θέμα μου, προσφέρει το νησί διακοπές και για εμας ή θα παμε και θα μας βγει ξινό;;; Τέλος γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο πανηγύρι σε κάποιο χωριο για 15 Αυγούστου;