Geo_x
Member
Διαβασα και μερικα αλλα θεματα στο forum και μαλλον κλινουμε προς Ιο!
Χανια εχω παει και οντως ηταν γ@μ@τ@!!!
Χανια εχω παει και οντως ηταν γ@μ@τ@!!!
η παρεα μου ειχε κανονισει να παει κ εγω δεν μπορουσα εκεινη την περιοδο... οταν γυρισανε, μου ειπανε οτι ειναι λιγο φτηνοκατασταση καφριλα και τα συναφη...για ζευγαρι αξιζει αλλου...η ιος ειναι πιο πολυ για παρεες αγοριων κατα τη γνωμη μου και της παρεας μου...φολεγανδρο/αμοργο θα ηταν το ιδανικο αφου απο ο,τι καταλαβαινω σας αρεσουν τα ησυχα μερη...Καλησπέρα. Θα ήθελα να ξέρω αν έχει πάει κανείς στην Ίο και αν είναι το κλίμα γενικότερα ωραίο για διακοπές ζευγαριού. Δεν έχω ακούσει και πολλά αλλά μου είπε η κοπέλα μου να πάμε εκεί διακοπές αφού ψάχνουμε να δούμε που θα πάμε, και θα ήθελα να ξέρω και την δική σας γνώμη για το νησί! Ευχαριστώ.
Σόνια μου καλημέρα! Εσύ απαντάς στο παιδί που έφτιαξε το thread το 2008! Αν δεις στις τελευταίες σελίδες ο Geo_x επανέφερε το θέμα πρόσφατα, αλλά ρωτάει για διακοπές με παρέα.η παρεα μου ειχε κανονισει να παει κ εγω δεν μπορουσα εκεινη την περιοδο... οταν γυρισανε, μου ειπανε οτι ειναι λιγο φτηνοκατασταση καφριλα και τα συναφη...για ζευγαρι αξιζει αλλου...η ιος ειναι πιο πολυ για παρεες αγοριων κατα τη γνωμη μου και της παρεας μου...φολεγανδρο/αμοργο θα ηταν το ιδανικο αφου απο ο,τι καταλαβαινω σας αρεσουν τα ησυχα μερη...
xaxa oops! thanks που μου το επισημανες!Σόνια μου καλημέρα! Εσύ απαντάς στο παιδί που έφτιαξε το thread το 2008! Αν δεις στις τελευταίες σελίδες ο Geo_x επανέφερε το θέμα πρόσφατα, αλλά ρωτάει για διακοπές με παρέα.
πανικος? εδω γελαμε...chilipepper said:Παιδια ξέρει κανεις εάν το Σεπτέβριο στην Ίο γινεται πανικος ή ειναι νεκρα το νησί,γιατί λεμε τότε να πάμε με μια φίλη μου.
Samion ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου. Όταν λες νέκρα εσύ, εννοείς οτι άμα πάμε γύρω στις 10/9 δε θα βρουμε μαγαζιά για φαγητό, καφέ και ποτό ή οτι δε θα δούμε τους μισούς τουρίστες του νησιού να ξερνάνε στους δρόμους τα βράδια; :?πανικος? εδω γελαμε...
εχω παει καμια 15 φορες,τις μισες σεπτεμβρη.περαν της 1ης βδομαδας που ηδη το 30-40% των μαγαζιων κλεινει, μετα τις 7-8/9 δηλ. νεκρα.
θα ξερναει κανας γαιδαρος απο πολυφαγια..chilipepper said:Samion ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σου. Όταν λες νέκρα εσύ, εννοείς οτι άμα πάμε γύρω στις 10/9 δε θα βρουμε μαγαζιά για φαγητό, καφέ και ποτό ή οτι δε θα δούμε τους μισούς τουρίστες του νησιού να ξερνάνε στους δρόμους τα βράδια; :?
Τέλεια!!! Γιατί έχουμε ακούσει πως η Ίος είναι πολύ όμορφο νησί και είναι κρίμα να το επισκευτούμε όταν θα γίνεται ο κακός χαμός, αλλά θα θέλαμε να έχει και κανα μπαράκι να πάμε το βράδυ.θα ξερναει κανας γαιδαρος απο πολυφαγια..
θα βρειτε τα μισα απο το καλοκαιρι, ισως κ λιγοτερα. δεν υπαρχει θεμα να μην εχει μαγαζια,ισα ισα γι αυτο συνηθως παω σεπτεμβρη. λιγα κ καλα. κ οι τουριστες πιο ψαγμενοι,οχι πιτσιρικαρια,οχι συρφετος, χοτελ στη μιση τιμη κλπ.