fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
Μα με την κοπέλα σου θα πας Ίο;
αν περνάς καλά και δεν είναι ξενέρωτη με την κοπέλα σου πας παντούΜα με την κοπέλα σου θα πας Ίο;
Ανάμεσα απο χώρα και λιμάνι. Θα θες περπατηιμα για να κανεις μπανιοσκέφτομαι να κλείσω στο ξενοδοχείο Ποσειδών.είναι κοντά στη χώρα?γνωρίζει κάποιος να προτίνει κανένα ξενοδοχείο κοντά στη χώρα?
Δεν το ξέρω το συγκεκριμένο αλλά αν βρίσκεται όντως εκεί είναι άκυρο μέρος! Δεν είναι ότι χειρότερο αλλά δεν είναι και ιδανικό. Προτίμησε να μείνεις είτε στη χώρα, για να μην χρειάζεται να μετακίνησε για να βγεις το βράδυ αλλά να παίρνεις το λεωφορείο για να πας για μπάνιο, είτε στο Μηλοπότα για να έχεις τη θάλασσα και όλο το πάρτυ κατά τη διάρκεια της ημέρας στα πόδια σου και να πηγαίνεις το βράδυ στη χώρα με το λεωφορείο (και να γυρίζεις με τα πόδια).Ανάμεσα απο χώρα και λιμάνι. Θα θες περπατηιμα για να κανεις μπανιο
Ο Μυλοπότας δεν εχει ρηχα νερα (οχι οτι ειναι και η αβυσσος αλλα ειναι μια χαρα) απο ταβέρνες το μαγγανάρι έχει μια οπότε θες δε θές εκει θα κάτσεις.Καλό φαγητό δε μπορώ να πω.Το καλύτερο πάντως που φάγαμε εμείς είναι στη χώρα το Κalypso(δεν είναι ψαροταβέρνα αλλά έχει πολυ καλό φαγητό κατά την άποψη μας).Θα το δεις σίγουρα καθώς κάνεις βόλτες στα στενάκια και σου συνιστώ να μην το προσπεράσεις.Καλησπερα.Θα παω και εγω Ιο φετος μαζι με τις φιλες μου μεσα αυγουστου και θα ηθελα να μου δωσετε καποιες πληροφοριες.
Καταρχας αποτι καταλαβα οι δυο πιο πολυσυχναστες παραλιες του νησιου ειναι ο μυλοποταμος και το μαγγαναρι.Αποτι καταλαβα τα νερα ειναι πολυ καλα και καθαρα.Αλλα ειναι καθολο βαθια?Γιατι στα περισσοτερα νησια ειναι εκνευριστικά ρηχες οι παραλιες.
Επισης θα ηθελα να μου πειτε καποια καλη ψαροταβερνα αν εχετε υποψην.
ευχαριστω!
Μπορείς άνετα να μείνεις στον Μυλοπότα..δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα..Να υποθεσω δηλ απο ολα αυτα που διαβασα παραπανω οτι για μενα που θα ηθελα να παω με αντρα και παιδι 8 ετων και ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ αλλα καπου ησυχα ,διοτι λατρευω Κυκλαδες και παραλιες Ιου...δεν παιζει καθολου μα καθολου φαση?