Τουρκία Ίντερνετ τηλεφωνία στην Κωνσταντινούπολη

alisaxni

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελληνικά νησιά
Ταξίδι-Όνειρο
Ωκεανία
Καλημέρα παιδιά!
Να ρωτήσω κάτι όσους έχουν φάει τους δρόμους της Πόλης με το κουτάλι γιατί χάθηκα από την πολλή πληροφορία;
Θα ταξιδέψω 5 μέρες στην Κων/πολη μέσα Φλεβάρη. Δε με ενδιαφέρει να μιλάω με κανονικές κλήσεις, ούτε να στέλνω sms κατά τη διάρκεια της διαμονής, παρά μόνο να έχω ίντερνετ.
Το κινητό μου (galaxy a25) δεν υποστηρίζει esim ούτε μπορώ να ρισκάρω να παραγγείλω αντάπτορες που μπορεί να έρθουν μετά το ταξίδι.
Έψαξα τις εταιρίες που προτείνατε αλλά έχω καταμπερδευτεί με τις τιμές. Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο και τα καφέ έχουν wifi εγώ δε θα χρειαστώ πάνω από 10gb για τόσο λίγες ημέρες.
Εσείς που ξέρετε ποια από όλες τις εταιρίες έχει το πιο συμφέρον για την τσέπη, tourist πακέτο;
Και κάτι ακόμα: έχει διαφορά η τιμή αν το πάρεις από το αεροδρόμιο και διαφορά εάν το αγοράσεις από την Ταξίμ πχ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Καλημέρα παιδιά!
Να ρωτήσω κάτι όσους έχουν φάει τους δρόμους της Πόλης με το κουτάλι γιατί χάθηκα από την πολλή πληροφορία;
Θα ταξιδέψω 5 μέρες στην Κων/πολη μέσα Φλεβάρη. Δε με ενδιαφέρει να μιλάω με κανονικές κλήσεις, ούτε να στέλνω sms κατά τη διάρκεια της διαμονής, παρά μόνο να έχω ίντερνετ.
Το κινητό μου (galaxy a25) δεν υποστηρίζει esim ούτε μπορώ να ρισκάρω να παραγγείλω αντάπτορες που μπορεί να έρθουν μετά το ταξίδι.
Έψαξα τις εταιρίες που προτείνατε αλλά έχω καταμπερδευτεί με τις τιμές. Δεδομένου ότι το ξενοδοχείο και τα καφέ έχουν wifi εγώ δε θα χρειαστώ πάνω από 10gb για τόσο λίγες ημέρες.
Εσείς που ξέρετε ποια από όλες τις εταιρίες έχει το πιο συμφέρον για την τσέπη, tourist πακέτο;
Και κάτι ακόμα: έχει διαφορά η τιμή αν το πάρεις από το αεροδρόμιο και διαφορά εάν το αγοράσεις από την Ταξίμ πχ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Μπορείς να πάρεις μια κάρτα sim απο την Turkcell για πάραδειγμα μόνο για δεδομένα όπως κάναμε εμείς και με hotspot να συνδέεστε και οι δύο . Εμείς πήραμε το πακέτο με τα 25G στις 1300 λίρες και δεν καταναλώσαμε ούτε τα μισά. Υπήρχε και φτηνότερο πακέτο με 10 G αντιστοιχα.
Υπάρχει διαφορά τιμής στα πακέτα που βρισκεις στο αεροδρόμιο. Καλύτερα να πάρεις απευθείας απο κεντρικό κατάστημα του παρόχου.
Μιά άλλη λύση που μπορείς να βρεις είναι και τα υβριδικά ρούτερ που παραγγέλνεις μέσω ιστοσελίδας με απεριόριστα data και παραλληλη χρήση πολλών συσκευών αν ειστε πάνω απο 2 άτομα. Ξεκινάνε απο 15 το τριήμερο με δωρεάν παράδοση και παραλαβή στο κατάλυμα .

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.825
Μέλη
39.576
Νεότερο μέλος
Dimispap

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα