romeohellas
Member
wind 30 λεπτα 50 mb για 3 μερες 10 ευρω εχει πακετο
Τα φορητά hotspots έγιναν της μόδας αν και δεν είναι και τόσο εύχρηστα (από άποψη βάρους, φόρτισης και διαδικασίας παραλαβής/επιστροφής) κυρίως για το λόγο ότι αν βάλεις μια τουρκικη sim στο κινητό σου και δεν είσαι κάτοικος Τουρκίας, μετά από 120 μέρες σταματά η κάρτα και χάνεις το νούμερο, συν τη διαδικασία που χρειάζεται να φωτοτυπήσουν το διαβατήριο/ταυτότητα για να ολοκληρωθεί η σύνδεση. . Λίγη σημασία έχει φυσικά αυτό για εμάς ή για τον απλό τουρίστα..γιατι δεν είχε ποιο οικονομική λύση με τοπική SIM ?
Εμείς δεν βρήκαμε τη προσφορά με τα 20 gb όταν ρωτήσαμε μας είπαν ότι ήταν προμο και δεν υπάρχει... και έτσι πήραμε την σιμ της τουρκελ που ήταν φθηνότερη.Τα φορητά hotspots έγιναν της μόδας αν και δεν είναι και τόσο εύχρηστα (από άποψη βάρους, φόρτισης και διαδικασίας παραλαβής/επιστροφής) κυρίως για το λόγο ότι αν βάλεις μια τουρκικη sim στο κινητό σου και δεν είσαι κάτοικος Τουρκίας, μετά από 120 μέρες σταματά η κάρτα και χάνεις το νούμερο, συν τη διαδικασία που χρειάζεται να φωτοτυπήσουν το διαβατήριο/ταυτότητα για να ολοκληρωθεί η σύνδεση. . Λίγη σημασία έχει φυσικά αυτό για εμάς ή για τον απλό τουρίστα..
Η απόλυτα πάντως οικονομική επιλογή για data μόνο στην Τουρκία αυτό το διάστημα -γιατί οι προσφορές αλλάζουν συνεχώς- είναι το holiday pack ειδικά για τους ξένους με καρτοκινητό (αυτό δεν κατάλαβα γιατί το τονίζουν), από τη vodafone... 20gb με 80 λίρες.. Δεν γνωρίζω αν την προσφέρουν μέσα στο αεροδρόμιο...
https://www.vodafone.com.tr/en/holiday-pack.php
Επίσης δεν γνωρίζω κάποιον να την έχει όντως δοκιμάσει για να μας πει εντυπώσεις.. Οι κανονικές sim που παρέχουν και κάποια λεπτά ομιλίας ξεκινούν τόσο στη vodafone όσο και στις άλλες δυο εταιρείες οι φτηνότερες από 150 με τις συνήθεις τιμές γύρω στις 200 λίρες.
να σου πω την αληθεια μου δε το εψαξα...χρειαζομαστε 3 ατομα πολυ ιντερνετ για επικονωνια στην ελλαδα λογω δουλειεας οποτε το μοιραστικαμε και μας βγηκε φτηναγιατι δεν είχε ποιο οικονομική λύση με τοπική SIM ?
Τι εννοείς όταν λες ότι το κινητό πρέπει να είναι ξεκλειδωτο, γιατί δεν το κατέχω το θέμαΕγω εδω και 5 χρόνια χρησιμοποιώ στα ταξίδια μου μια Global sim και έχω βρει την υγειά μου Στην Τουρκία για ενα τριήμερο είχα βάλει 9,99 $ (γύρω στα 8,8 ευρώ) και είχα δεδομένα χωρίς όριο για 3 ημέρες ! Μέχρι live ανταποκριση με Viber απο την Αγία Σοφία έκανα Δεν την αλλάζω με τίποτα. Είναι η τέλεια επιλογή για χώρες με υψηλά τέλη τηλεπικοινωνίας όπως Τουρκία, Σερβία αλλά και χώρες της ΕΕ (την έχω δοκιμάσει σε Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία και Τουρκία).
Προσοχή το κινητό πρέπει να είναι ξεκλείδωτο (το λέει και στην ιστοσελίδα τους) όχι όμως απαραίτητα rooted (πχ έχει τρέξει σε Lenovo rooted, Xiaomi ξεκλείδωτο - όχι rooted, Asus ξεκλείδωτο).
Οσοι ενδιαφέρεστε είναι η καναδέζικη knowroaming https://www.knowroaming.co/order/home/15-knowroaming-global-sim-card.html .
Οποιος θέλει σε προσωπικό μύνημα μπορώ να του δώσω κωδικό για να έχει έκπτωση 30% στην παραγγελία της.
"...Οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας κλειδώνουν τα τηλέφωνα, ώστε να μην μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν σε ένα διαφορετικό δίκτυο. Ακόμη κι αν ένα τηλέφωνο θα μπορούσε να είναι συμβατό με άλλο πάροχο, το κλείδωμα του τηλεφώνου εξασφαλίζει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί σε αυτό το δίκτυο, ακόμη κι αν ο χρήστης τοποθετήσει μια διαφορετική κάρτα SIM. Όταν τα τηλέφωνα δεν είναι συμβατά, η μεταφορά δεδομένων λειτουργεί προβληματικά ενώ η πραγματοποίηση κλήσεων κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι εφικτή...".Τι εννοείς όταν λες ότι το κινητό πρέπει να είναι ξεκλειδωτο, γιατί δεν το κατέχω το θέμα
Ποια εταιρεία/προσφορά; Παραείναι φτηνό...49 λιρες τουρκιας 8 ευρω και κατι 1000 λεπτα 1000 μην και 20 γιγα