GTS
Member
Ψάξε πιο καλά στο site, κάποιος/α έβαλε μια προσφορά αεροπορικών προς τα κει για συγκεκριμένες περιόδους.
2. μιας και κοντοζυγώνει κρίση όπως είπαμε, και όσο περνάει ο καιρός μπορεί ένα εξωτικό ταξίδι να μην είναι πια στις προτεραιότητες μου, να το κανονίσω και να το κλείσω όσο γίνεται πιο σύντομα. (όχι βιαστικά, απλά όσο γινεται πιο σύντομα)
Δε θα σχολίαζα αν απαντούσες ότι έχω χρήματα να πάω όπου θέλω, αλλά αυτό το "φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι" με προβλημάτισε... δεν κοντοζυγώνει η κρίση, είμαστε ήδη μέσα στην κρίση... υπάρχουν νομίζω πράγματα που δεν τα έχουμε δει ακόμα (όπως ας πούμε αναστολή πληρωμών σε περίπτωση που τα μέτρα δεν αποδώσουν και η οικονομική βοήθεια σταματήσει)...Από χρήματα τώρα δεν έχω κάποιο budget συγκεκριμένο αλλά μιας και πρόκειται για του χρόνου τον Μάρτιο, θα αρχίζω να βαζω στην ακρη από τώρα και όπως λέει και η παροιμία "φασούλι φασούλι γεμίζει το σακούλι" Δεν είμαστε και κροίσοι αλλά θα καταφέρω μέχρι τότε να έχω ένα ικανοποιητικό ποσό στην άκρη για να υλοποιήσουμε ένα τέτοιο ταξίδι.
Να κάνω μία διόρθωση στο παραπάνω άρθρο του dk (μιας και δεν μπορώ ακόμη να στειλω pm, αναγκαστικά το αναφέρω εδώ και ελπίζω ο dk να το δει και να το διορθώσει στο post του), εκεί που αναφέρει πως χρειάζεται βίζα για να επισκεφτείς Μαλδίβες, είναι λάθος μιας και δεν χρειάζεται. Ανέφερα στην κοπέλα στην πρεσβεία πως η πηγή είναι από το υπουργείο εξωτερικών και είναι ενημερωμένο έως το 2007 αλλά μου είπε πως πάλι λάθος είναι η πληροφορία γιατί και πριν το 2007 πάλι δεν χρειαζόταν βιζα για Μαλδίβες.Να σας κάνω μία ερώτηση, από χαρτιά (εκτός διαβατηρίου), τι χρειάζεται για Μαλδίβες? Χρειάζεται βιζα? Κάτι άλλο? Δώστε μου τα φώτα σας please γιατί προς το παρόν δεν βρίσκω κάτι σχετικό μέσα στο forum.
----------------
Ακυρο το ερωτημα γιατι μάλλον ειμαι λίγο ξανθια... Μόλις βρήκα την απάντηση μου. Και για όποιον άλλον ενδιαφέρεται:
http://www.travelstories.gr/%E3%E5%ED%E9%EA%DC-%F0%E5%F1%DF-%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%ED/354-%E8%E5%F9%F1%DE%F3%E5%E9%F2-visas-%E3%E9%E1-%DD%EB%EB%E7%ED%E5%F2-%F0%EF%F5-%F4%E1%EE%E9%E4%E5%FD%EF%F5%ED-%F3%F4%EF-%E5%EE%F9%F4%E5%F1%E9%EA%FC.html
Να κάνω μία διόρθωση στο παραπάνω άρθρο του dk (μιας και δεν μπορώ ακόμη να στειλω pm, αναγκαστικά το αναφέρω εδώ και ελπίζω ο dk να το δει και να το διορθώσει στο post του),...