Θα περιμένω αφήγησηΤόσο καλή, που ενώ ακόμα δεν είχαμε πατήσει το πόδι μας στην Αττική τον άκουσα να λέει: «Αυτά τα ταξίδια αξίζουν μόνο αν είναι μακρινά».
«Όπως;»
«Όπως … έως το Ταλίν!»
Έτσι, μπήκε η ιδέα και έτσι καταστρώθηκε το σενάριο του επόμενου οδικού: «Έως το Ταλίν»!
Τα περισσότερα σημεία stecci είναι στη Βοσνία και έχω πάθει κολούμπρα με κάποιες επιτύμβιες στήλες! Είδα και έπαθα για να μπορέσω να τα "αξιολογήσω" ώστε να δώσω προτεραιότητα σε κάποια... Έχεις πάει έκτοτε σε άλλα σημεία stecci εκτός αυτού του ταξιδιού;Ήταν δύσκολη η προσέγγισή των τάφων, αφού το χωράφι ήταν λίγο λασπωμένο από πρόσφατη βροχή και τα πόδια μου βούλιαζαν λίγο στο έδαφος όσο πλησίαζα τους τύμβους. Υπήρχε σήμανση και μάλιστα με το σήμα της Unesco. Έβγαλα τις φωτογραφίες μου, μόνο τους τύμβους, αφού selfie με τάφους ... 'δεν πάει" και ευχαριστημένη που είδα έστω και ένα από τα 28 σημεία stecci των Βαλκανίων φύγαμε.
2. Αν θέλετε να είστε δίπλα στα σύνορα τότε θα μείνετε στο Szeged. Διαφορετικά μπορείτε να πάτε προς το Pecs ή για κάτι διαφορετικό προς τις όχθες της λίμνης Balaton.Πολύ ωραία η περιγραφή σας κ το ταξίδι σας! Ετοιμάζω το πρώτο οδικό ταξίδι από βόρεια Ελλάδα μέχρι την Βουδαπέστη τον Νοέμβριο. Έχω 2 ερωτήματα: 1. Στο περιστατικό με τους αστυνομικούς αν μας τύχει να βγάλουμε την αστυνομική ταυτότητα του άντρα μου ή το διαβατήριο; Τι αντιμετώπιση πιστεύετε να έχουμε σε συνάδελφό αλλης χώρας;
2. Μετά τις 4 διανυκτερεύσεις στην Βουδαπέστη θα πάμε μέχρι το Εστεργκον κ μετά θέλω να κατέβουμε προς τα σύνορα για να είμαστε κοντά το πρωί που θα τα περάσουμε. Ανάμεσα σε αυτήν την περιοχή που πιστεύετε ότι αξίζει να μείνουμε;
1. Πιστεύω ότι αν φτάσετε στο σημείο να βγάλετε ταυτότητα θα είναι πλέον αργά. Εμένα η αίσθηση που μου έχουν δημιουργήσει είναι ότι δεν τους νοιάζει η τήρηση των νόμων και κανόνων αλλά πως θα βγάλουν χρήματα. Εμείς δεν είχαμε κάνει κάποια παράβαση και έπαιξαν ολόκληρο θέατρο για να μας ψαρώσουν και να μας πείσουν ότι έχουμε κάνει.Πολύ ωραία η περιγραφή σας κ το ταξίδι σας! Ετοιμάζω το πρώτο οδικό ταξίδι από βόρεια Ελλάδα μέχρι την Βουδαπέστη τον Νοέμβριο. Έχω 2 ερωτήματα: 1. Στο περιστατικό με τους αστυνομικούς αν μας τύχει να βγάλουμε την αστυνομική ταυτότητα του άντρα μου ή το διαβατήριο; Τι αντιμετώπιση πιστεύετε να έχουμε σε συνάδελφό αλλης χώρας;
2. Μετά τις 4 διανυκτερεύσεις στην Βουδαπέστη θα πάμε μέχρι το Εστεργκον κ μετά θέλω να κατέβουμε προς τα σύνορα για να είμαστε κοντά το πρωί που θα τα περάσουμε. Ανάμεσα σε αυτήν την περιοχή που πιστεύετε ότι αξίζει να μείνουμε;