Γαλλία Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος την έκπτωση που παρέχει η paris visite pass για την Disne

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.462
Likes
2.405
Έκανα την ερώτηση 2 φορές και δεν πήρα απάντηση γιαυτό είπα να ανοίξω ένα θέμα για αυτό μήπως το προσέξει κάποιος.

(Πήγα να στείλω και email στις πληροφορίες της Disneyland αλλά κάτι έχει χαλάσει στο σύστημα τους και δεν το δέχεται και από τις πληροφορίες που είδα μέσω μετάφρασης δεν μπορώ να καταλάβω και πολλά.)

Η έκπτωση που παρέχεται είναι 20% για αυτούς που θέλουν να επισκεφτούν τα 2 πάρκα της Disneyland σε μία ημέρα που σημαίνει 26 ευρώ περίπου για ένα ζευγάρι γιαυτό νομίζω ότι άξιζε να δημιουργηθεί θέμα για αυτό το πράγμα.

Αυτό που θέλω να μάθω είναι από που μπορεί να αγοράσει κάποιος το εισιτήριο με την έκπτωση.Είναι υποχρεωτικό να το πάρει από τα ταμεία που είναι μπροστά στην Disneyland η μπορεί και από άλλου;
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.788
Likes
1.815
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
μα τι ακριβως δεν καταλαβαινεις:)?
φυσικα και θα σου κανουν την εκπτωση που αναφερουν συνηθως οι εκπτωσεις τετοιου τυπου γινονται στα δικα τους ταμεια με την επιδειξη της καρτας !:)
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.462
Likes
2.405
Ναι απλά θέλω να μάθω αν αυτή η έκπτωση μπορεί να γίνει πχ. και σε κάποιο κατάστημα της Disney στο Παρίσι ώστε να να μην χρειαστεί να περιμένω για εισιτήριο στην ουρά έξω από την Disneyland.

Βάζω και το link εδώ μήπως καταλάβει κάποιος τι αναφέρει(Μάλλον πρέπει να πας εκεί να βγάλεις εισιτήριο για να σου κάνουν την έκπτωση).
http://visit.disneylandparis.co.uk/visiting-paris/paris-visit.xhtml
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Εδώ λέει ότι πρέπει να δείξεις την PARIS VISITE στα γκισέ του πάρκου. Αν ήμουν όμως στη θέση σου θα δοκίμαζα στο μαγαζί της Disney στα Champs Elysees όπου πουλάνε εισιτήρια. Δε νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα. Εφόσον πουλάνε εισιτήρια θα έχουν τη δικαιοδοσία για κάθε νόμιμη έκπτωση.
 

kabamarou

Member
Μηνύματα
1.462
Likes
2.405
Ναι και εγώ αυτό σκέφτηκα black mamba .Να πάω στο μαγαζί της Disney και να ρωτήσω αν και λογικά θα υπήρχε αναφορά και για το μαγαζί αν σου κάνανε και από εκεί έκπτωση.
Όπως και να έχει, αν πρώτα ο Θεός, πάω στο Παρίσι θα πάω να βγάλω εισιτήριο από το μαγαζί της Disney γιατί στα ταμεία του πάρκου θα έχει μεγάλη ουρά και από το internet δεν θέλω να βγάλω εισιτήριο γιατί πρέπει να βγάλεις για μια συγκεκριμένη ημέρα πράγμα που με περιορίζει γιατί μπορεί εκείνη την ημέρα πχ. να βρέχει πολύ.Ενώ όταν δεν έχεις βγάλει εισιτήριο βλέπεις τις προγνώσεις του καιρού και διαλέγεις να πας μια ημέρα με τον καλύτερο δυνατό καιρό :)
 

MOSXRI

Member
Μηνύματα
395
Likes
96
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
γνωριζετε αν ισχυει η εκπτωση και για την paris visite ζωνες 1-3, που δεν περιλαμβάνει τις μετακινησεις σε disneyland και αεροδρομια?
 

gp123

Member
Μηνύματα
75
Likes
9
Επειδη τα γαλλικα μου ειναι αγνωστα και δεν μπορω να βρω την αντιστοιχη σελιδα στα αγγλικα, η προσφορα αυτη ισχυει για τα γενεθλια παιδιου η μονο του συνοδου/κυδεμονα?
 

PheniX

Member
Μηνύματα
62
Likes
4
η προσφορά είναι για το άτομο που έχει τα γενέθλια του την συγκεκριμένη ήμερα
Δηλαδή εάν έχεις τα γενέθλια τις 11 Απριλίου έχεις δωρεάν την είσοδο τις 11 και τις 6 ήμερες που ακολουθούν.
Civilité *


Prénom *

Nom
όνομα επίθετο
Adresse e-mail
διεύθυνση email
Confirmation adresse e-mail
βεβαίωση διεύθυνση εμαιλ
Date de naissance
ημερομηνία γεννήσεως
Pays de naissance
κράτος
Ville de naissance
πόλις γεννήσεως
όπως γράφει η ταυτότητα σου
αυτά με το αστεράκι *
 

leetsi

Member
Μηνύματα
26
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: έχει πάει τελικά κανείς στη Disneyland, χρησιμοποιώντας την paris visite pass για έκπτωση?Στα ταμεία ή σε disney store στο Παρίσι?
Δεν έχω αντιληφθεί εάν για πέντε μέρες που θα πάω τη Δευτέρα, αξίζει η paris visite pass [υπό την έννοια ότι, αεροδρόμιο - κέντρο= 8,5 ευρώ εισιτήριο (άρα σύνολο 17 ευρώ το άτομο πήγαινε έλα) και κέντρο - disney=6,5 ευρώ (σύνολο 13 ευρώ το άτομο πήγαινε έλα). Εάν γίνεται και έκπτωση 20% στο πάρκο, μάλλον συμφέρει τελικά,ε?
Επίσης, δε βρήκα να ισχύει πλέον η προσφορά για τα γενέθλια.Ατυχία γιατί το έτερον ήμισυ έχει γενέθλια μία ημέρα πριν την άφιξη στο Παρίσι.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.533
Μηνύματα
899.501
Μέλη
39.253
Νεότερο μέλος
DimiKl

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom