Samion
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Παλέρμο
άλλη μια άποψη των λοφτ
Attachments
-
79,5 KB Προβολές: 56
Μπα οι τουαλετες του αεροπλανου εχουν περισσοτερη πλακα!!!!Λες να θυσιαστώ τελικά ? Και να το παίξω υπεράνω ε?
Μου έβαλες πρόβλημα, βραδιάτικα...:roll:
Αμπάρια λέει η Ευαγγελία...κάτι ξέρει, κάτι ξέρει...μάλλον
ε οχι και τοσο στενα! ακομα και οι οικονομικες του Oasis δεν συγκρινονται ουτε με της business του 380..Μπα οι τουαλετες του αεροπλανου εχουν περισσοτερη πλακα!!!!
(τι γραφω σημερα θεεε μου!!)
ΜΜΜΜ ο καλος ο καπετανιος ξερει να κουμανταρει και τις μεν και τις δε.....ε οχι και τοσο στενα! ακομα και οι οικονομικες του Oasis δεν συγκρινονται ουτε με της business του 380..
Mε φώναξε κανείς?Αλλον φωναζουν Spamion οχι εμενα!! Στο θεμα μας παρακαλω!!!
εμείς άλλα διαπιστωσαμε στο Βόλο αγαπητη ΕρσηΝαι και ραμπες για ατομα με μειωμενη κινητικοτητα! Το αμαξιδιο απαραιτητο αξεσουαρ απο μια ηλικια και επειτα!
τελικα μηπως να καθιερωθεί βραβείο spamer με υποψήφιους την αφεντα μου την Renata και τον spamionMε φώναξε κανείς?
εδώ είμαι!!
Ειπαμε απο μια ηλικια και επειτα! Ακομη δεν εφθασα τα 85!εμείς άλλα διαπιστωσαμε στο Βόλο αγαπητη Ερση
δεν είναι και ακριβώς λέμβοι τα 16μετρα "πλοία" που αποκαλούν σωστικές λέμβους..με 370 (!!!) άτομα χωρητικότητα..επί 18 μας κάνει πολύ πάνω από 6000...ρίξε και μια ματιά στο λινκ..έβλεπα το profile του oasis στην σελίδα του και είναι να απορείς πως όλο αυτό το τέρας μαζί με τους επιβάτες του, χωράει σε 18 λέμβους (θα υπάρχουν βέβαια και φουσκωτές αλλά και πάλι)
Samion το explorer of the seas (επισυναπτόμενο σε προηγούμενό μου post) κάνει τα ίδια ταξίδια? έχει καλύτερη φύμη, ή?