taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Τα νυκτερινά λεωφορεία στη Χιλή είναι με θεσάρες που γίνονται πλήρες κρεβάτι, όπως δίπλα στην Αργεντινή? Και στις υπόλοιπες χώρες?
Στην αρχή γράφει κάποιος που ζητά πληροφορίες για γαμήλιο στη Ν. Αμερική. Τον κόβεις να θέλει να κοιμάται με τη γυναίκα του σε διπλανές θέσεις του χιλιανού ΚΤΕΛ;spanishcaravan79 said:πιασε το νιμα απο την αρχη. οχι δεν καταλαβες καλα.
ναι σωστα, αυτο προτεινα.μου αρεσει που διαβασες το νιμα...αν και δεν ειναι καθολου κακη ιδεα τελικα!Στην αρχή γράφει κάποιος που ζητά πληροφορίες για γαμήλιο στη Ν. Αμερική. Τον κόβεις να θέλει να κοιμάται με τη γυναίκα του σε διπλανές θέσεις του χιλιανού ΚΤΕΛ;
δεν εχω παει Αργεντινη οπωτε δεν γνωριζω αν ειναι τα ιδια. Παντως στη Χιλη την εχεις αυτη την επιλογη...Τα νυκτερινά λεωφορεία στη Χιλή είναι με θεσάρες που γίνονται πλήρες κρεβάτι, όπως δίπλα στην Αργεντινή? Και στις υπόλοιπες χώρες?
Δίνεις λανθασμένες συμβουλές και πληροφορίες για κάτι που δεν γνωρίζεις.Τα αεροπορικα τωρα..Οι τιμες που βλεπεται για εσωτερικες πτησεις στο Περου δεν ισχυουν. Αν μπειτε στις σελιδες των αεροπορικων εταιριων με Περουβιανη ip θα βρειτε πιο χαμηλες τιμες απο αυτες που φαινονται απο εδω. Χοντρικα απο μια ερευνα για αγορα εισητηριου τελευταια στιγμη που καναμε οσο ειμασαν στο Περου ενα εισητηριο Κουσκο- Λιμα κοστιζει περιπου 80-100 ευρω, Κουσκο- Πουερτο Μ. περιπου 60 ευρω (one way). Στη Βολιβια one way διαδρομη κοστιζει απο 50-80 ευρω αναλογα με τον προορισμο.
1. Δεν θα είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι νεόνυμφοι που κάνουν το ταξίδι του μέλιτος τους στο Περού.Καλησπέρα σε όλους/ες!
Σκέφτομαστε για γαμήλιο ταξιδι τον Σεπτέμβριο του 2013 για Περού-Χιλή και (Βολιβία-Νησί του Πάσχα σαν επέκταση προγράμματος) από ταξιδιωτικό γραφείο σε ομαδικό πρόγραμμα. Αν έχει πάει κανείς με γραφείο προς τα μέρη εκεί ας μας συμβουλέψει.
Προσπαθώ να κάμψω την (μικρή αντίσταση )της δικιάς μου για παραλίες μόνο και τέτοια, γιατί έτσι προτιμάω να πάω κάπου στην Ελλάδα, παρά σε άλλα μέρη (χωρίς να τα έχω δει όλα), μόνο ότι ακούω και διαβάζω .
Θέλω να έχω και λίγο το αίσθημα της ανακάλυψης και τις περιπέτειας και πιστεύω ότι τέτοιο ταξίδι καλύτερα να το κάνεις πιο νέος (29 είμαι ) παρά αργότερα που οι ευθύνες και οι προτεραιότητες αλλάζουν.
Βεβαίως θα εξαρτηθεί και από την τελική τιμή του πρακτορείου (δεν αναφέρω όνομα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται)
Εναλλακτικά έχουμε σκεφτεί Μεξικό και Άγιο Δομίνικο (έχω δει τα άλλα θρεντς που υπάρχουν για αυτά).
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
:xmas_biggrin::xmas_rolleyes::xmas_biggrin::xmas_biggrin: