• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Έρευνα Travelstories 2012

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κι εγω ελπιζω να λειφθουν σοβαρα υποψιν αυτα που εγραψα και να παρω αμεσες ή εμμεσες απαντησεις καποια στιγμη.
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να απαντήσω σε κάθε ερώτημα που έχει τεθεί στο ερωτηματολόγιο από 1000 άτομα, ούτε με αυτό το σκοπό γίνεται το ερωτηματολόγιο.

Οποιοσδήποτε θέλει απαντήσεις σε συγκεκριμένα θέματα είμαι πάντα διαθέσιμος μέσω προσωπικού μηνύματος φυσικά. :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορέσω να απαντήσω σε κάθε ερώτημα που έχει τεθεί στο ερωτηματολόγιο από 1000 άτομα, ούτε με αυτό το σκοπό γίνεται το ερωτηματολόγιο.
Τι λες βρε... Δεν περιμενω γραπτη απαντηση αλλα εμπρακτη. Αν γινουν αυτα που εισηγηθηκα τοτε θα εχω παρει απαντηση. Μην ανησυχεις αφεντικο δεν σε βαζω να γραψεις...

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το κατάλαβα :) απλά εννοούσα ότι πάντα είμαι διαθέσιμος για κουβέντα γύρω από τα πεπραγμένα του site ;)

villi

Member
Το συμπλήρωσα κι εγώ!Ελπίζω να μην διαψευστώ από την Τρόικα σε κάποιες απαντήσεις μου,μάλλον ανήκω κι εγώ στους υπεραισιόδοξους!

kosdan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλαδα!!
Ταξίδι-Όνειρο
Διαστημα
Αφεντικο το ειπες και εγινε!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ